Hemma

Hemma igen efter några dagar i Mellansjö. Ja, vi kom ju faktiskt hem redan i lördags kväll, men gårdagen bara "försvann". Först var vi med Vida och sen gick vi på teater på eftermiddagen. Råkade på Bästa hundvakterna där, hade inte en aning om att de också skulle dit. Och sen visade det sej att vi hade platserna intill varandra också(!). Helt otroligt.

Idag har jag tömt släpvagnen på sånt som ska vara kvar och lastat på mer, som ska iväg till tippen om en stund. Hej å hå. Men i slutänden blir det nog riktigt bra.

Riktigt bra är det också med Toscas provsmakarfoder, Bozita Grain free Reindeer. Hon äter och är glad och bajsar som hon ska, så hon kommer att få fortsätta med det även efter denna provmånad. Jag är helt förvånad själv, för jag är minsann inte så lättövertalad när det gäller hundmat....

Bilderna är tagna med mobilen på Klampen idag.

Träffade en av sönernas gamla lärare där. Hon frågade om jag var "Mikaels mamma". Jisses, det var längesedan jag blev identifierad som just det *S* Hon hade skaffat sej en cocker poo. Söt, men varför liksom? När det finns så många trevliga raser... Nåja, jag har inte med det att göra. Alla väljer hund själv och alla hundar har naturligtvis rätt att finnas och ha ett gott liv, när de väl finns.

Kommentarer

 1. Ni jobbar duktigt ni... ;-)

  Så bra att den vunna maten funkar - kan prinsessan verkligen äta utan silversked nu?

  Det där med nya "raser" - läs blandraser - fattar vi inte heller. Självklart ska ALLA hundar ha ett gott liv, blandraser kan säkert va hur sunda och trevliga som helst. Men, att det gått mode i att medvetet avla fram blandraser - konstigt!?

  SvaraRadera
 2. Prinsessan får man säga till att hon ska gå och äta och hon blänger lite, men hon stoppar ner huvudet i skålen själv och hon tuggar själv. Det är helt lysande, om man frågar mej!

  Och jag kan bara hålla med om dessa blandraser, som man dessutom lyckas ta hutlöst betalt för. Mycket, mycket mer än än en renrasig hund många gånger. Märkligt är det.

  Men såklart, alla hundar ska ha det bra och jag tvivlar inte alls på att de är trevliga och rara och goa och allt det där. Det är bara själva grejen att "plocka fram" dessa hundar, medvetet som du säger. Det är det som är det egendomliga och som jag har lite svårt att förlika mej med.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar