Veckans roligaste

Så här började dagen. Tosca till vänster... jag tog med mej frukosten till lilla fröken, som låg på soffan och var trött. Efter några små tuggor serverade på sked bestämde hon sej för att hon skulle äta själv. Jag ställde ner fatet på golvet och hon gjorde som du kan se på bilden *S* Orkade inte kliva ner med alla fötterna, nej.

Lade ut bilden på FB och fick rätt omgående en kommentar från Toscas uppfödare som svarade med bilden till höger samt texten "det är nedärvbart, det där". Bilden är på Toscas pappa Ikaros!!! Äter frukost nånstans... *S*

På kvällen vann jag en FB-tävling igen. Veckans absolut roligaste vinst!!! Jag hade nominerat Emil med en fin motivering om hans viktnedgång (han har gjort en grym grej med sin kropp, äter fantastiskt nyttigt och tränar som en tok!) och hans utmärkta prestationer i skolan och hur omtyckt, positiv och trevlig han är. Jag avslutade med en kläm om att det aldrig kan vara annat än rätt att uppmuntra skötsamma ungdomar. Och det gick uppenbarligen hem. Vinsten är ett kit med fina grejor, som han är såååå värd!

Jag bokade genast bord på den här restaurangen imorgon kväll, så går vi dit tillsammans med honom, hämtar vinsten och äter lite god mat. Ska bli så kul!

Kommentarer

 1. Haha, det måste va' de franska generna som slår igenom... Måltider med finess! :-)

  Grattis till Emil-vinsten, den är han värd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du... vad vet jag. Men alla sätt är ju bra utom de dåliga och det här verkar vara ett släktdrag *S*

   Så otroligt glad för vinsten till Emil!!

   Radera
 2. Han är duktig han, Emil och tur som en tok har han också med en sån vinnarskalle i familjen. Du kan starta företag där folk kan vinna via dig: Satsa! Vinn! 99% vinstchans! Själv plockar du bara ut det roligaste i vinsterna... :P

  Divan.... :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaa... vore det så väl att jag vann 99 gånger av hundra... men så är det inte. Långt därifrån. Jag är med i jättemånga tävlingar, som jag inte vinner nåt alls i. Men så har jag då tur litegrann emellanåt. Det här var dock den roligaste vinsten på länge, då jag får ge den välförtjänt vidare till Emil.

   Bortskämda lilla damen... brås på sin far!

   Radera

Skicka en kommentar