Bak och box

På söndag blir det rallylydnadstävling på brukshundklubben här i Njurunda. Vi tänker ha "smörgåsbuffé". Man köper ett bröd och så kommer det att finnas olika sorters pålägg, grönsaker och smör, såklart. Så får man mecka ihop sin egen macka efter tycke och smak. Smart, va? Har tyvärr inte kommit på det själv utan snott idén från nån annan klubb nånstans (läste på FB). Men bakat brödet har jag gjort... tre sorter idag.

För ett tag sedan vann vi, Tosca och jag, en DogBox i samarbete med försäkringsbolaget Svedea. Idag hämtade vi ut den. Ett visst intresse hade hon ju, den rara Kakan...

... men det var snabbt övergående. Tuggringen lade hon ner på golvet och där ligger den fortfarande. Resten brydde hon sej inte om alls. Nähä. Ingen hit.

Kommentarer

 1. Vad du kan! Imponerande bröd - såväl utseende som mängd, och smak förstås men den kan jag ju inte känna... "Mackbuffé" låter som en strålande idé.

  Den där DogBox:en borde istället innehålla ett par rejäla pinnar, en och annan arbethandske också kanske lite kycklinghjärta. Prinsessan vet vad hon vill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tosca är helt klar över vad hon anser vara viktigt här i livet och dit hör uppenbarligen inte luddiga leksaker, tennisbollar och tuggben. Tuggben kan hon möjligen tänka sej att gräva ner i trädgården, för att plocka upp månader senare och ge till Vida... som glatt rullar sej i de halvruttna hudresterna. Urk.

   Brödet blev bra. Det är gott med bröd! Hoppas att det blir uppskattat på tävlingen. Jag tror på idén, iallafall.

   Radera

Skicka en kommentar