Blodgivare. Igen.

1998 gav jag blod senast... sen blev det av olika anledningar ett vääääldigt långt uppehåll. Ända tills idag. Allt fungerade helt perfekt. Mina värden, blodtryck och blodvärde, ligger riktigt bra.

4½ dl blod ger man och det får ta max 12 minuter, vanligtvis tar det mellan sex och åtta minuter. Jag tryckte lagom mycket på skumgummimojängen och blodet rann ut i påsen inom den rätta tiden. Sen fick jag en t-shirt som tack för besväret samt thé och macka efteråt.

Om fyra månader är det dags igen.

Ber tusen miljoner gånger om ursäkt för att bloggen är så eftersatt. Det har sina skäl, som jag inte har nån lust att gå in på.

Kommentarer

 1. Strunta i bloggen du... det finns så mycket viktigare saker i livet.

  Men, jag måste erkänna att jag blir liiite orolig. Allt som händer i vår bloggvärld väcker gamla sorger till liv, jag vet oxå... ;-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det som händer... men det är annat som bekymrar mej också. Det verkar dock som om det ordnar upp sej. Har varit lite tufft.

   Kommer väl igång med bloggandet igen så småningom, det tror jag nog. Följer er på Instagram och ser att ni har det underbart, men är precis urkass på att kommentera där. Är så besvärligt att skriva på telefonen, tycker jag! *S*

   Radera

Skicka en kommentar