Två dagar ledigt

Nu är jag ledig "ända till" lördag och vi passar på att åka till Mellansjö och kolla in den gräsliga växtligheten och så tar vi med ett litet vedlass, som vanligt. Alldeles som vanligt stannade vi också till vid Lomtjärn, så Tosca får sträcka på benen, kissa och dricka lite vatten. Väldigt fint var det där på bryggan.

 I Ånge stannade vi till och intog lite lunch på Terrassen. Inte så vacker utsikt och inte så väldigt välskött heller, men mysigt iallafall, att sitta där på taket och äta denna sommarljumma onsdag.

Sture valde rödspätta och den smakade bra. Jag tog en pizza med många godsaker på. Är så gott med paprika, tycker jag.

När vi klarat av alla nödvändigheterna traskade Tosca och jag iväg till stranden. På stigen ner såg jag flera stora hjortron, som just nu ser ut såhär. Snart gulnar de riktigt.

Åh! Stilla, lugnt, tyst och helt ensamt. Precis vad jag behövde idag. Så makalöst underbart att få bara vara här tillsammans med världens bästa kompis. Som jag njöt!

Den Vackraste parkerade sej här en stund. Kan inte tänka mej något mer dekorativt.

Sen blötade vi ner oss ordentligt. Det hade ju kunnat få vara några grader varmare i vattnet och jag kunde ju tagit med mej en bättre "boll" till damen. Men i det stora hela var det bara sååå härligt!

 Vi.

Har man inga bollar (eller termometrar) så går det bra att leka med Pinnar också, såklart.

Och när man är riktigt ordentligt blöt, så är det ju verkligen läge för att gräva och grusa ner sej, så man har sand ända in på skinnet. Det tycker Tosca.

När Tosca hade grävt klart drabbades hon av Stora Spring-I-Sand-Vansinnet... och rusade runt och runt och hit och dit en låååång stund.

 Paus i gräset.

 Allra finaste, finaste Kakan.

På hemvägen fyndade Tosca sej ett par nya reservtänder. Alltid bra att ha *S*

Kommentarer

 1. Haha, prinsessan af Sand... vilken skönhet med extratänderna!

  Första bilden, från Lomtjärn, är underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Jättesnygg" i nytt garnityr! *S* Idag fick jag en ännu roligare bild på henne, då hon placerat tänderna riktigt prydligt i munnen *ler*

   Jag tycker också om bilden från Lomtjärn. Vackert där!

   Radera
 2. Underbara, vilsamma bilder på både Tosca och omgivning! Reservtänderna Tosca alltid hittar får du se till att spara, vem vet när de kan komma till användning och dessa satt de ju dessutom hyggligt bra.

  Hoppas att du inte tror att jag inte läser eller uppskattar, mår bara så värdelöst dåligt. Idag har mina fått nöja sig med kortkorta om än många turer bakom stugan. Den här högt blodtryck-skallebanken är lite jobbig. Väntar bara på regn och svalka.

  Sorry för gnäll, ville bara förklara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gnäller inte alls och jag är faktiskt, som vanligt, orolig för dej. Du borde vara lite mer rädd om dej och få hjälp att få ner det där blodtrycket innan det tar kål på dej på riktigt.

   Finns en ny bild på Tosca med de här tänderna, när hon verkligen lyckats få in dem på rätt plats. Så söt, så!

   Radera

Skicka en kommentar