Ösregn

Idag har det verkligen regnat här hos oss. Massor! Halva natten, minst och drygt halva dagen också. Men just precis här regnar det inte. Vi gick en liten kort sväng på Svartvikskajen och Tosca spanade på kanadagäss. Man ser dem på gräsmattan där borta.

Har fått mängder med gratulationer för gårdagens bravader på facebook. Och som ni ser... Tosca Charmtrollet har gjort intryck. Denna människa föder upp tollare... men föll som en sten för min Kaka ändå.

Det ska ju bakas till briardtävlingarna i helgen. Jag har bett om råd om hur mycket som kan tänkas gå åt, men en enda person svarade och hennes "råd" var att "jag vill iallafall ha tre bullar". Jaha. De är klara sen länge, de tre. Men hur många kan det möjligen gå åt till en utställning och en rallytävling? Jag har inte en aning!!! Så jag bakar...

 Många bullar blir det.

Det kan jag berätta för er, att jag funderar på om alla mina kompisar är helt normalt funtade?! (Fast varför skulle de vara det, jag är ju inte det...  )

Nåja, idag mötte vi Micke på klubben. Han kom bärande på en agilitytunnel, som de hade använt på hans kurs ikväll. När han, på långt håll, fick syn på Tosca och mej trädde han tunneln över huvudet ochstod där som nån sorts levande staty *skakar på huvudet*

Tosca tyckte att han var ytterst märklig.

Är det här beteendet (Mickes, alltså) typiskt för testledare MH/MT, eller vad tror ni, kära vänner?!?!? 

Kommentarer

 1. Säkert ett "testledarsyndrom"... Förstår Toscas inställning ;-)

  Bullar, bullar, bullar! Dom ser så goda ut att det nog är bäst att göra massor, kommer att gå åt om smör i solsken. Hoppas nu bara att briardhelgen inte regnar bort, solsken ska det va'!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu finns det drygt 150 bullar. Tror att det får räcka så och hoppas att folk inte är mer sugna på just bullar. Har bakat en del bröd också och mjuk kaka i långpanna. Blir en kaka till, minst. Och sen ska det grillas hamburgare och göras toast också. De ska väl syssla med annat än att äta och fika, eller?! *S*

   Hoppas också på hyfsat väder i helgen, det är ju roligare med torra pälshundar på utställning, än blöta!

   Radera
 2. Hahaha! En sån där Larvus giganticus borde ingå som standard i MH! "Bara för modiga hundar". Dit hör uppenbarligen Tosca som inte stack iväg med svansen mellan benen. 👍

  Så fin badstrand - minus korvarna som blir efter kanadierna. 🇨🇦

  Bullarna, mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar på bilden och inser att det verkligen ser ut som en strand, vilket det inte är. Det är en kajkant och vattnet är ganska långt ner. Det är dessutom Ljungan och iskallt och strömt. Så skenet bedrar. Här har husbilar och andra campare stått tätt packade i flera år, sedan man sanerade under sammanlagt fem år(!!!). Nu har kommunen hittat på att det nog inte ska få stå några campare där längre. De har allehanda argument och jag vet inte vad som är sant. Ett av dem är att det har varit stökigt där, aldrig sett eller hört nåt om det förut (bor ju på andra sidan vattnet, bara), ytterligare ett argument är att det trots saneringen minsann är farligt att vara där och att man bara kan vistas sex dygn per år där utan risk för sin hälsa. Undrar vem som har räknat ut det???

   Jaja, jag vet inte jag. Men rasta hunden en liten kissrunda, det kan man säkert göra iallafall. Det är jag rätt övertygad om.

   En Larvus Gigantus... jag skrattar ihjäl mej!!!!

   Radera

Skicka en kommentar