Klubbmästare

Klubbmästarna i rallylydnad, Briardklubben 2017.

Från vänster:
TOSCA - avancerad klass
Ouzo - fortsättningsklass
Aska - nybörjarklass
Cleo - mästarklass

Inte kan jag skryta med några värst vidare poäng idag. Min ork och mitt engagemang för själva tävlandet var inte på topp just idag. Och Tosca tyckte att de där prylarna och matlådorna som låg som frestelser... ja, de såg precis ut som trampminor, så hon gick inte ens i närheten av dem. Och då blir det lite svårt *ha ha ha*

Hur som helst. Tävlingen funkade jättebra och jag har fått väldigt mycket beröm för arrangemanget och det känns verkligen gott.

Over and out.

Kommentarer

 1. Dundergrattis! Klubbmästare i avancerad klass. Jösses! Hon är ju inte så gammal, Kakan. Väldigt smart också, att inte vilja kliva på trampminor...

  Fint att du fick så välförtjänt beröm, så välförtjänt! Bravo till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konkurrensen var obefintlig, så prestationen är inte i paritet med uppmärksamheten. Men kul ändå, såklart.

   Roligt att folk var nöjda, ja.

   Radera
 2. Åh så roligt, grattis!

  Du kan känna dig nöjd med "ditt" arrangemang - ja det blev ju faktiskt ditt, om än lite ofrivilligt...

  Nu får ni väl ta en välförtjänt vila, du & Kakan. Ni kan ju sitta och studera det vackra röd/gula bandet...låter som terapi och återhämtning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är givetvis mycket mer arbete kring en sån här tillställning än det som syns på själva Dagen. Utställningskatalog ska skrivas och tryckas utifrån anmälningar som ska kontrolleras och betalas och allt möjligt, resultat som ska redovisas till SKK och SBK osv i all oändlighet, nästan. Men såklart att det var roligt att det fungerade väl!

   Idag ska vi skrota upp i skogen och ta ner snitslarna vi hängde upp i förra veckan, för att folk skulle kunna gå våra fina promenader när de rastade hundarna. Sen ska jag klippa gräs, som jag inte hann med i fredags för att jag fick åka iväg och införskaffa saker som "sörlänningarna" hade glömt... men sedan... ska vi åka till Mellansjö och klippa gräs! *ha ha ha* Men det blir ju en form av semester, det.

   Radera

Skicka en kommentar