Här är vi!

Satte mej på en stubbe och njöt litegrann i morgonsolen medan Tosca skrotade omkring. Strax hade hon hittat en PP, som hon kom och stolt visade mej. Resulterade i denna mobilbild.

MASSOR med pollen fastnade i regnet igår och trillade ner i sjön. Det såg ut så här längs hela sjökanten.

 Det syns lite på den här bilden också, som i övrigt är rätt kass. Solen från nåt konstigt håll och skugga på hela hunden. Men pinne tuggar hon på iallafall *S*

Medan vi var ute anländ sotaren, som var två till antalet. Brandskyddskontroll och sotning. Allt var ungefär ok. Bra.

På eftermiddagen kom en granne gående med sin rollator. Han är den ende bofaste som finns kvar i byn och på vintern är det väldigt mörkt här, sa han. Inget folk nånstans. Satt på vår altan och pratade och pratade och pratade. Så när Tosca och jag äntligen kom iväg ut i skogen hade hon kroppen full av uppdämd energi. På bilden har hon nyss badat lite i ett dike och hamnat på efterkälken. Fick lägga på en rem eller två för att komma ikapp. Bara mobilen var med igen...

Rantade runt lite som hon ville, men höll sej väldigt nära, bara strax bredvid vägen där jag gick. Plötsligt dök hon upp mellan buskarna och såg så himla söt ut att jag var tvungen att be henne stå stilla. Så fort telefonen sagt "klick" gick hon sin väg. Hon vet så väl vad som gäller *S* "Stå stilla, klick, klart!"

Kommentarer

 1. En vältränad fotomodell... :-)

  Inte så himla konstigt att han var pratsjuk, grannen. Alldeles ensam i byn, det låter nästan lite farligt om man är lite till åren och behöver rollator. Men, hjälp finns kanske inte alltför långt bort?!

  Första bilden på Dig, Kakan och en PP - är jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon vet precis hur man står stilla och väntar tills jag är klar. Men hon tittar gärna åt ett annat håll.. *S*

   Grannen hade med sej sin trådlösa telefon, den har tydligen så stor räckvidd att han kan ringa var han än befinner sej på sin lilla runda runt i byn för att till sist avsluta med att hämta posten. Rundan är alltså inte så lång... och byn inte så stor. Fast jag funderar ju lite varför han inte skaffar sej en mobiltelefon istället, det känns ändå lite säkrare med tanke på täckningen?!

   Tack för komplimang!

   Radera
 2. Bahhh! Har kommenterar här trettiosju miljoner gånger nu, men det fastnar visst inte...
  Roligt att T är på gång igen i alla fall. Så fina pollenbilder, hahaho!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lite, lite bättre med myggskräcken, så lagom till hösten kopplar hon väl av igen... *S*

   Ganska häftigt att det kan finnas såna mängder med pollen i luften. Man förstår ju att det kan bli reaktioner om man är lite känslig.

   Radera
 3. Måste ju bara kommentera bilden på dig och Tosca (jag är så glömsk nu för tiden) men DEN ÄR JÄTTEFIN!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Man kan konstatera att jag borde gå till frissan, men det ligger på min plan för nästa vecka, det.

   Radera

Skicka en kommentar