Dag efter jobb

Helg idag och lite annorlunda arbetstider. Jag jobbade 3 timmar och 45 minuter längre än en vanlig måndag och slutade därmed kl 12. Det gav tid till en fin promenad med "jobbet" på förmiddagen. Vi gick runt Sticksjön och solen värmde, till och med. Otroligt härligt!

Den Galna Briarden blev såklart glad när jag kom hem. Eller "glad", där kanske lite i underkant. ÖÖÖöööverlycklig blir hon *S* Vi begav oss genast ut i skogen, så hon fick göra sej av med lite ackumulerad energi. För trots att det är ett helt företag att få i henne lite mat, så finns det gott om livsglädje i den lilla kroppen.

Ingen kamera med idag, bara mobilen. Och då är det riktigt svårt att hinna fånga Tosca-blixten på bild.

Hon hittade på nya grejer hela tiden. Var det inte spring, spring, så var det kottar och pinnar och attackera mattemänniskan... *S*

Ett kladdigt dike var ju helt oemotståndligt, såklart. Och sen kunde man hoppa på den där människan och torka tassarna lite på hennes tröja.

Vid klubbstugan hittade vi tre kompisar som tagit paus i hundträningen. Tosca parkerade sej helt sonika där och ville INTE åka hem. Nope. Här kunde det ju vankas några fler roligheter?!! Det vill man inte missa.

Men hur det nu var, så hade jag en massa andra grejor som måste fixas idag, så hon fick trots allt följa med. Stackars hunden. Ingen träning alls.

 Sen eftermiddagstur till en annan skog, med andra härliga diken.

Glader!

Nu har jag jobbat färdigt för en hel massa dagar framöver. Har bytt och bytt bort och nu blir det långledigt. Så härligt!

Kommentarer

 1. Tänk vad härligt att långledigheten inleds med FYLLERIDAG!!! Grattis på födelsedagen, Cornelia!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Hoppas att du får en riktigt trevlig födelsedag - och det får du naturligtvis! Du får väl se till att Tosca-flickan hittar riktigt fina diken idag, där ni kan gegga omkring tillsammans med en och annan pinne...

  Ser fram emot kalasbilder imorgon! (Med Vida?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir nog ett och annat dike, men själv tänker jag inte gegga omkring. Jag håller mej snyggt bredvid *S*

   Tack för grattis!

   Radera

Skicka en kommentar