Tosca hela da'n

Jag har ju lite dåligt samvete när jag jobbar mina dygn, så när jag kommer hem igen så känner jag att jag måste "kompensera stackars Tosca" litegrann. Idag blev det Kroken i skogen.

 Där, som det finns en skuggig grushåla, där snön ligger kvar litegrann. Såååå kul!

 Speedy Gonzales alias Tosca.

Det blir inte jättebra bilder hela tiden. Fast jag gillar ändå den längst ner här... där två bakben hänger i luften *S*

Direkt från skogen åkte vi och handlade lite.

Och så fort vi kommit hem med varorna och slängt in dem i kylskåpet så tog jag fram cykeln och så drog vi iväg till Oljehamnen.

Titta mycket noga på den här bilden. Mitt framför nosen syns en tallkotte, som Tosca själv har kastat iväg till sej själv. Har man inga kompisar får man roa sej på egen tass!

 Här syns kotten lite bättre.

 Har själv klivit upp med båda tassarna på den här pinnen. Lustiga påhitt hon har.

Hittade ett sånt där munskydd med resårband... vansinnigt roligt att riva och slita och dra i!! Som sagt var... roa sej själv *S*

Oljehamnen ÄR (eller har iallafall varit) en riktig oljehamn. Här är pipelinen som leder upp från vattnet till cisterna där långt uppe.

 Vackraste vovven.

Tillbaka till cykeln och trampa hemåt igen. Nu tror jag att hon är nöjd för en stund.

Kommentarer

 1. Haha, med en hund som Tosca har man alltid roligt! Till och med underhållning för oss - som bara får se upptågen på bild. Full fart!

  Jag hoppas så att Flisa ska bli en liten "Tosca-typ" och jag tror faktiskt att förutsättningarna finns... Självförtroendet växer stadigt och hon börjar också att bli en sån' där självgod typ som vi önskat oss. (som vår gamla Isa också var)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är riktigt kul, den rackaren! Har ni tur så blir Flisa en Tosca-typ... det är nog bland det finaste man kan bli, faktiskt *S* Lite dryg och överlägsen och "sig själv nog"... jodå, sån är Tosca och det är ju rätt charmigt i lagom dos.

   Radera
 2. Hahaha! Härlig bild på Tosca med Tallkottsnäsa! ��

  Cecilia behöver inte oroa sig så mycket - Flaxa, förlåt Flisa, blir nog en riktig Kaka hon också, precis som Isa och halvsyster Embla var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är så rolig, när hon kastar saker till sej själv!

   Schnauzrar är nog (nästan) lika skojiga som briarder. Kanske??? *S*

   Radera

Skicka en kommentar