Klubbens gladaste hund

Tosca blir bara värre och värre. Helst tror jag att hon skulle ligga kvar i sängen hela dagen???! Hon är iallafall varken kissnödig eller hungrig. Idag slutade det med att jag tog med matskålen och en tesked och så fick hon maten serverad på sängkanten, där hon nådigt nedlät sej till att långsamt tugga i sej frukosten. Snart duger väl bara silverfat åt damen...?!

Men visst, tar jag på mej en jacka så följer hon ju med ut, det gör hon. Idag valde vi en runda bortöver i Berga. Mysiga vägar är det, men hon kan inte vara lös hela tiden, för det kan ju komma både folk och hästar här.

Tisdagkväll och premiär för träningskväll på klubben. Jättemycket folk och hundar. Tosca skötte sej utmärkt. Vi var lite av "försökskaniner" åt Lena, som funderat ut lite klurigheter till nån kommande rallybana och behövde någon/några som kunde provgå ett par olika slingor åt henne. Kul, och såklart jättebra att få träna och ha någon som ser på med lite kritiska ögon.

Det kom en ny person till klubben ikväll också. Just då stod Lena och jag och en tjej till och pratade lite. Personen kom fram och sa hej, Lena presenterade sej som klubbens ordförande och då började Tosca "muttra" lite... jo, hon pratar lite, hon också. Då gjorde Lena en gest mot min hund och presenterade henne också:
- Och det här, det är Tosca. Klubbens gladaste hund!

Jo, det stämmer nog. Och det är härligt att vara den som håller i snöret på just den, klubbens gladaste hund. Det gör mej stolt och glad.

Sen fick jag lite extragott gotteligott godis av en annan kompis. Så hädanefter är det nog inget annat än kokt kycklinghjärta som duger åt Tosca, för OJ! vad hon tyckte att det var mumsigt!!

Kommentarer

 1. Kokt kycklinghjärta på silverfat ska det va' :-D

  Härligt att säsongen är igång! Att Tosca är klubbens gladaste hund är väl ett fantastiskt gott betyg till dig/er som fostrat henne dithän. Klart att personligheten oxå spelar in men du/ni har nog allt ett finger med i spelet...

  Hon är ju tokcharmig, den morgontrötta prinsessan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är ju verkligen det, charmig som få. På "mittpådagenpromenaden" igår mötte vi en familj med två vuxna och fem(!) barn. Om de tyckte att Tosca var underbar??? Svar: ja. Flera av barnen och mamman ville klappa och Tosca slog på charmknappen... *S*

   Får väl putsa upp nåt silverfat, så får vi se om lilla fröken kan tänka sej att äta frukosten själv?

   Radera
  2. Praktiska, robusta skålar i rostfritt stål (såna som man HAR till hundar!), de duger uppenbarligen inte...

   Radera
 2. Haha! Det är bra, mata divan med tesked du, sittandes på sängkanten... :D
  Charmtroll är hon och det vet hon också. Roligt med den förtjusta familjen, då känner man sig så stolt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite sjukt, det här... HUR bortskämd kan man bli???

   Radera
 3. Och att få sin hund presenterad som klubbens gladaste hund, pur lycka!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar