Sakletar-Tosca far omkring

Duktiga Tosca! I vintras tappade hon den här tossan när hon lekte med terriern Nisse. Mitt i skogen var det och jag kunde inte hitta den då. Men nu, helt plötsligt, kom Tosca med den i munnen och hon var precis lika nöjd som jag *S*

 Är hon inte fin?!

 Joooo!

Funderar på att ta sej ett litet dopp, men...

 ... bestämmer sej för att springa "lite" istället *S*

 Naturfärgad briard som gömmer sej i ett dike. Inte helt lätt att se.

Bild från igår. Tror att det behövs en liten tass-frisering här...

Och nu ska jag jobba. Igen.

Kommentarer

 1. Det var duktigt, att hitta sin tossa! Underbar är hon på springbilderna - den väluppfostrade och bortskämda... som jag för övrigt tycker är en perfekt kombo - precis så ska hundar ha det!

  Lycka till med jobbet, som väl nästan är över nu. Hoppas du fått sova lite!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättebra att hon hittade den. Det blir snart vinter igen och de hjälper faktiskt mot snöklumpar mellan tårna, när det är sånt väder.

   Jobbet gick finemang, men det blir ett nytt dygn imorgon igen.

   Radera
  2. ÅH nej du, INTE vinter snart igen... Först en fin vår, härlig sommar och njutbar höst :-) Man vet aldrig sen, snötossorna kommer kanske inte till användning nästa vinter...? Det blir kanske en snöfattig sådan ;-)

   Radera
  3. Ja, det kanske det blir. Det hade ju varit skönt att slippa ALLT vad tossor heter!! *ler*
   Våren i Norrland är över på ett ögonblick, sommaren är ljus och fin och kunde gärna få vara varmare och längre och höst.... höst kan det få vara hur länge som helst!!! För efter den kommer vintern alltför snabbt och den är alldeles för kall och ryslig.

   Radera

Skicka en kommentar