På Kvissle

Den här tävlingen har pågått på facebook och jag har förstås slängt in ett deltagande. Idag fick jag glatt besked om att jag och Tosca är en av vinnarna. Jippi! Då kommer det gotter till Tosca inom kort. Trevligt.

Dags för hussen att ta lite prover på vårdcentralen igen. Och därmed ägnar vi, Tosca och jag, väntetiden till att miljöträna och lite annat på Kvissleby. Börjar med att lämna tillbaka ljudboken av Anna Jansson. Biblioteket är inte öppet, men det finns ju en bokinkastlåda, så den hamnar där. Om den var bra? Mjaaa... sån där svensk deckare, underhållning för stunden, men lämnar inget djupare avtryck.

Vi går förbi hobbybutiken, där man skyltar med bland annat dessa grejor. Kan inte låta bli att fota och skicka bilden på brickan till min kompis Jonna, som håller sej med två stycken mopsar. Nu tillhör väl inte den här de allra mest rastypiska, men absolut att det är en mops! Hon blev förtjust och skulle kika in i butiken nästa gång hon kommer till Kvissle.

Enträget övar vi vidare på "front" och jodå, det går ganska bra utan pallen också. Hon är så duktig, min lilla Kaka.

 Utanför blomsteraffären.

 Och här, utanför ICA, kör vi lite balansövningar på en blöt bänk.

När jag varit på vattengympan, där det nog var rekord i antal deltagare idag (44 eller 48 stycken, beroende på vem som räknade), lade Toscamammans ägare Therese ut denna bild på sin facebooksida. Det är ur tidningen Hundsport, där man har en artikel om mentaltester. Bilden på Clinton med matte Anna har JAG tagit!!!! Skickade in den till en fototävling som kennelklubben hade förra året. Den blev utplockad bland de nio bästa den månaden, men inte bland de tre som fick pris. Men den dög uppenbarligen att illustrera en artikel med. Kul!

Tyvärr fick jag inte min Hundsport idag, utan får snällt vänta tills posten har lust att leverera den. Kanske imorgon, då??

Kommentarer

 1. Grattis x 3! Vinst, "front" och foto i Hundsport! Det sista är väldigt fint och Clinton ett skolboksexempel där han gör sig så lång som möjligt när han ska undersöka den läskiga overallen som plötsligt åker fram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att tidningen kommer i lådan idag, så jag får se den med egna ögon. Och gotter till Tosca är ju alltid lika välkommet, förstås! *S*

   Radera
 2. Grattis! Till godisvinst & foto med i Hundsport. Nyfiken, står ditt namn med - eller har du "avsagt dig rätten" till bilden genom att va' med i tävlingen? Jag har dålig koll på lagen om upphovsrätt...

  Tosca är fin, precis som vanligt. Så roligt med en lite annorlunda promenad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt namn står med, det syns faktiskt på den här bilden. Men nån ersättning får jag inte, för det har jag nog avsagt mej i och med att jag skickade bilden till tävlingen. Lite surt, men roligt ändå att de använder just min bild.

   Radera

Skicka en kommentar