Ingen Tosca-bild idag

Fram och tillbaka till Bräcke och hämta en hel släpvagn full med gamla kylskåp och en massa annat skräp. Till tippen med detta. Och jag är mer än nöjd!

Självklart var Tosca ute på prommis både hemma och i Bräcke, men några spännande bilder på det har jag inte.

Efter tippen åkte vi ut till Volmsta gård, där Erik höll till idag, och lämnade Tosca till honom. SKUTT in i bilen, bara. Hur lycklig som helst att få vara med Bästa Hundvakten.

Anledningen till att fröken Päls skulle lånas ut var att vi var bjudna på bio av SCA. Först var det urtråkig "information" men själva filmen, Sameblod, var bra.

När vi kom och hämtade hunden, som varit hos hundvakten några timmar alltså, så meddelade de att
- KALVSYLTA!!! Det ska du ge henne!!!
Och sedan berättade han att Tosca minsann inte alls ville äta sin middag, så den hade de ställt tillbaka i kylskåpet. Senare på kvällen hade hon, Tosca, "sagt till" Erik att han skulle följa med... och så gick hon ut i köket, satte sej framför kylskåpet och meddelade att NU ville hon ha mat!
Men kalvsylta var nog ändå ännu bättre... 💗


Varför Tosca är bortskämd??? För att hon charmar alla och lindar dem runt lillfingret. Eller vilket finger det nu är hon lindar folk runt?!

Dessa strumpor är till dej, Hillevi! Själv får jag rysningar bara av att titta på dem. Hu.

Kommentarer

 1. Fina Hillevi-strumpor!

  Självklart ska lillflickan ha kalvsylta...den där hundvakten påminner om hussen i det här huset - jag har blivit fråntagen ansvaret för att servera flickornas måltider eftersom jag inte petar ner en massa godsaker...

  Härligt att ha tillgång till en sådan hund vakt - och Tosca är säkert helt enig med mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt suveränt att ha en sån hundvakt och alldeles nästgårds dessutom. Vi kan promenera dit på tio minuter, om vi vill!

   Tosca blir så glad när hon ser dem och skulle jag nån gång vilja gå förbi deras hus. Utan att stanna... då blir hon såååå sur! *S*

   Radera
  2. Hahaha! Ja, vilket radarpar vi skulle bli, Kalle och jag!

   Radera

Skicka en kommentar