1 mars

1 mars. Vårmånad?! Dagen började med snöfall som övergick i regn och på kvällen blötsnö från himlen. Det var tungt och besvärligt att ta sej fram i skogen, även om det inte alls syns på Tosca. Hon for fram i vanlig, känd stil *S*

 Hur kul som helst!

 På kvällen var det dags för lite rallylydnadsträning. Bilderna blev ännu sämre än vanligt.

Men jag hade iallafall gjort lite semlor till mina kompisar, som uppskattade dem. Hundarna ville också smaka! *S*

Tosca ser lite deppig ut där hon ligger under soffan och väntar på att få gå hem (bilden är tagen precis innan vi gjorde det) men hon hade haft rätt kul. Möjligen att hon är lite, lite segare än vanligt? Löpet är just precis slut, så kanske är hon lite påverkad av det. Jag vet inte riktigt.

Kommentarer

 1. Ingen vidare start på vårmånaden...hoppas på bättre slut!

  Till alla dina andra egenskaper får vi nu oxå lägga till "omtänksam". Att fixa semlor till alla "klasskamrater" - det är omtanke!

  Så skönt att löpet är över, hon piggar nog snart upp sig igen, guldkakan. OM det nu inte bara var en tillfällighet att hon såg lite eftertänksam ut ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan också se det som ett sätt att göra sej av med en del av alla de där fyrtio minisemmelbullarna... det är inte hälsosamt att äta upp dem på egen hand! *S*

   Den där bilden är tagen efter TVÅ timmars träning i lokalen. Ja, alltså... vi tränar ju inte oavbrutet i två timmar, men bara att vara där tillsammans med andra hundar och allt runtomkring tar ju på krafterna. Så att hon ser lite trött ut är kanske inte så konstigt.

   Radera
 2. Du är så himlans snäll, jämt! Bjuda på gooosemlor!

  Nog är det en tröttande aktivitet som heter duga med rallyträning inomhus men fybläää vad snö ni har kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ville mest bara bli av med lite bullar... *S*

   Och jo, det är ganska ansträngande att vara där, koncentrera sej och jobba i omgångar under två timmars tid. Mycket nyttigt för både två- och fyrbenta!

   Radera

Skicka en kommentar