Omslag

 Omslag. Väder-omslag. Grått och trist igår och alldeles fantastiskt idag!

Inga spår efter varken människa eller djur, så Tosca fick vara lös direkt från bilen. Hon såg inte ut att misstycka, om man säger så.

Efter några hundra meter tog vi vägen upp till vänster. Inte heller här var det någon som gått före oss. Lite förrädiskt, för under det vita täcket låg blankisen och lurade... men med små, försiktiga steg klarade jag mej runt utan att ramla och slå mej fördärvad. Sicken tur.

 Naturen var lite "bullig" av snön som föll igår...

 ... och medan jag stod där med kameran i högsta hugg och försökte föreviga den vackra naturen kom Fröken Briard flygande genom blåbärsriset så snön yrde. Hon är väl bra go', den donnan?!

Vill bara visa att hon faktiskt inte flyger fram som ett torrt skinn hela tiden, utan faktiskt lufsar som vilken annan hund som helst. Stannar och luktar och kollar läget gör hon också titt som oftast. Så hon är icke onormal alls. Nejdå.

Hyggen brukar inte vara så värst dekorativa. Men med snö på och en bakgrund av en himmel som är så blå som bara en himmel kan vara... ja, då är det rätt snyggt ändå!

 Det var så otroligt fint idag, med solljuset som silades mellan träden. Och vattnet. Och Tosca.

 Här skuttar lilla damen över bäcken. Bra att hon inte väljer bron, den är så skranglig.

 Lugnt och fint tempo och så en liten nosslick på det.

Bävergnag. Och möjligen kan det vara bäverspår, det såg ut som om det hade släpats en platt svans där ovanpå tassavtrycken. Kanske?!! Hade varit jättekul att få se en bäver, de är rysligt aktiva häromkring. Men med Tosca som sällskap kommer det troligen aldrig att hända. Hon är inte så speciellt diskret när hon far fram i skogen...

 Fantastiska, orörda vägar. Jag ville inte gå hem!

 Inte Tosca heller, tror jag.

 Här ser hon lite mallig och högfärdig ut? Eller bara snäll. Välj själv.

Nu ska vi ut och njuta av eftermiddagssolen också, men sen ska jag skriva några rader om att bli tillfrågad som styrelsesuppleant. På tal om årsmöten och sånt. Och nej, det handlar inte om brukshundklubben den här gången.

Kommentarer