Kortkort

Idag har det inte hänt mycket. Jobbade till klockan 12 istället för kl 10. Gjorde motsvarande byte igår och tog ut kompledigt på eftermiddagen, för att hinna med en liten hundutställning.

Så idag var det bara att ge sej ut i hemmaskogen så fort jag kom hem, ungefär. Väl där hade vi turen att träffa på en klubbkompis och hans hund. Vi gjorde sällskap och de två fick leka lösa på en väl vald sträcka av stigen.

Att fånga dem med mobilen var inte det lättaste... *S*

Två "likadana". Fast den ena har hängöron och lång päls och den andra ståöron och kort päls. Kira är förstås en malinois, ifall nån händelsevis undrar. Tävlar elitklass spår tillsammans med sin husse. En mycket duktig hund, alltså. Och husse, för den delen.

Nåt mer har jag faktiskt inte att berätta idag. Har lagat lite middag och ungefär inget mer alls. Ganska trött.

Kommentarer

 1. Nänänä. Kira är alls icke en malle i Norrland, där har husse tagit miste. Nä, för Kira är faktiskt en grå schäfer i Hågahagen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fantasilöst av dem att välja samma namn. Men hör och häpna, jag har plötsligt sett två andra hundar som heter Tosca(!!). Den ena bara på bild och den andra stavad som Tozca.

   Det är väl lite oförskämt att knycka min hunds namn, sådär? Ankan måtte vara mycket bättre... ingen annan hund heter samma!

   Radera

Skicka en kommentar