Ny vecka

Kan ju inte med bästa viljan i världen påstå att det var en mysig förmiddagsprommis vi hade i gråvädret idag. Det regnsnöar och temperaturen ligger kring noll. Snön lägger sej ovanpå isen och trycks ihop i broddarna, som då inte når ner riktigt = mer eller mindre livsfarlig halka också.
Jaja. Frisk luft fick vi iallafall och Tosca-Kakan har sprungit lös och busat runt också. Så hon var åtminstone nöjd för tillfället.

Här var vi idag. Hemma.

Sen surade jag till lite över broddarna som jag köpte hos Clas Ohlson för ungefär en månad sedan. Plutt efter plutt, ja själva broddarna alltså, har ramlat av och nu var fem av sexton borta... så ska det väl ändå inte vara?! Så vi åkte tillbaka med dem och den lite mesige expediten undrade om jag ville ha ett par nya? Det ville jag inte. Jag ville ha pengarna tillbaka så jag kunde köpa mej bättre broddar nån annanstans. Så det så. Det gjorde jag också. Och förhoppningsvis är de bättre också, men det visar sej så småningom.

Ikväll blir det årsmöte i brukshundklubben. Najs.

Kommentarer

 1. Det blev ju en bra halksväng ändå!
  Bra att du fick pengarna tillbaka. Här har regn inatt gjort att det är mer lera än is, så morgonturen blev inte så halkig. Så är det måndag, hurra! Inga jägare, motorsågar eller annat djävulskap. Tack! (Bara Kalle som hittade ytteligare en läcker bajsmåltid och ett fantastiskt grisframben. Den kulinariska måltiden kräktes sen högtidligt upp i bilen - på det nytvättade täcket.... Kanske han är en turk på burk ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska alltid gå tillbaka med grejor som inte håller måttet. Så det så. Man ska inte betala för skräp.

   Bajs är gott... ha ha ha! Och grisframben är garanterat lika gott det, jag är säker på att Tosca håller med Turken i Burken på den fronten. Men kräkas?? Det var väl onödigt. När du hade tvättat och allt *S*

   Radera
 2. Bra att du stod på dig... Risken finns ju att ni behöver broddar ett tag framöver :-(

  Årsmöte i SBK låter trevligt! (Eller heter det SBHK?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Broddar lär behövas ett bra tag till, tyvärr.

   Årsmötet var ganska trevligt, fast jag är lite byråkratisk och tycker att det ska hållas lite mer efter de föreningstekniska reglerna... Tosca fick medalj och utsågs till Årets lydnadshund i klass 1. Och ja, det heter SBK.

   Radera

Skicka en kommentar