Fruktansvärt synd om...,

Igår sprang Tosca fram till en kvinna med hund, skällandes, i skogen vid klubben. Inget "hände", hundarna har träffats förut och ägaren blev inte arg eller så. Men jag tycker inte att det är okej att Tosca gör så. Det kan ju vara någon, hund eller människa, som blir rädd. Så idag var det långlina på så att jag skulle kunna korrigera eventuella rymningar.

Men... som synes på bilden... så blev det naturligtvis inget sånt idag. Tosca orkar ju knappt ens GÅ med den jättetunga linan hängande bakom sej. Den väger ju säkert flera gram!

 ÅÅåååh! Vad tungt och jobbigt det var.

Hittade en murken stubbe, drog loss en bit och travade några meter. Det var det snabbaste hon kunde röra sej, när hon hade denna enorma tyngd med sej... (linan, alltså, träbitar och sånt kan vara hur tungt det vill).

Så. Nån särskild träning av det jag hade för avsikt att träna blev det nu inte. Hon är lite för listig för det, den Guldiga.

Kommentarer

 1. Hahaha!
  Tosca drar inte! Punkt! Annars får du lära Pjosca skillnaden... Hahaha igen! : D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, hon kan dra. Det kan hon. Om man har Vida och henne i koppel samtidigt, då tycker Tosca att hon har lite mer bråttom än den där goldenflickan. Och då kan hon streta lite i kopplet. Så om jag vill åka skidor lite fortare får jag väl helt enkelt ta med mej en extrahund.

   Men gör jag det, har jag ungefär två hundar för mycket att hålla reda på samtidigt som skidorna...

   Å andra sidan så finns det ingen skidåkarsnö så det är en hypotetisk fråga *S*

   Radera

Skicka en kommentar