Fredagsmys

 Förmiddag på Klampen. Sol.

Kanske har vi snart barmark på riktigt här? Det vore ju underbart. Min långa skugga... *S*

 Längs vattnet ÄR det faktiskt barmark en bit. Så otroligt skönt att slippa halka omkring på isbana.

 Fast lite is är det förstås ändå. Bekymrar inte Tosca nämnvärt.

 Ganska tjock is på Ljungan. Men inte över hela.

 Enorma flak har blåst upp på land.

 Vackert är det.

Om än ganska blåsigt idag! *S* Vilken frisyr, va?! Hon ser ganska välkammad ut redan här, men finare skulle hon bli...

Som sagt var, ganska blåsigt.

Var på vattengympa idag igen. Det var utlovat att samma tjej som var ledare i måndags skulle ha passet idag också. Så blev det inte. Istället var det PRO-tanten som leder en grupp pensionärer timmen före som fick stanna kvar och köra dubbla pass idag. Men tro inte att det var nån mesig pensionärsgympa... åh NEJ! Hon må vara gammal (hur gammal törs jag inte ens gissa, men hon har garanterat varit pensionär själv i ett flertal år) men jädrar! vilken energi och vilken fart hon har! Jättekul och jag jobbade mej trött, minsann.

Sen åkte vi till Bergaskogen. Det är inte kul när det ser ut såhär på vägen man tänkt gå. Det är inte det. Kul. Bitvis gick det ju att gå bredvid, men längre fram är det bara sly och elände intill vägen. Halt är ordet för dagen. Även om jag hade broddar så var det ändå inte så trevligt.

Och Toscastackaren... ja, ni ser ju själva... hon var helt deprimerad och utsliten. Hon var nämligen tvungen att dra den där tusenkiloslinan efter sej idag igen. Så hon kunde nätt och jämnt röra sej framåt. Arma hund. Hon har det inte lätt.

 Idag hämtade vi ut vinstpaketet med leksaker som vi vann härförleden. Det har tagit så lång tid att jag kände mej tvungen att kontakta dem för att fråga om paketet alls var skickat. Det var det. Men det kom ju "aldrig" fram så till sist skickade de mej ett nytt paket. DÅ dök det upp en avi från posten. En påminnelseavi(!!). Någon originalavi har jag dock inte sett röken av. Så nu kommer det ett likadant paket till. Pinsamt.

Dogman tyckte att jag skulle behålla båda eller kanske ge bort lite grejor till nån annan. Då kom jag på den geniala idén att jag kunde ge extrapaketet till brukshundklubben, som kan ha leksakerna som priser, så vi enades om att det var en bra idé. Så får de lite reklam också. Win-win som det så vackert heter.

Leksakerna är av yppersta slag och på förpackningarna påstås det ena fantastiska efter det andra, som att grejorna utvecklar din hunds "tävlingsinstinkt" och att de skulle vara bra för tänderna och jag vet inte allt. Så det så. Tosca verkade nöjd iallafall *S*

 Ägnade x antal timmar åt att fixa i ordning Fröken Briard inför en inofficiell utställning, som vi anmält till imorgon. Här på bilden tyckte hon att hon var klar och gick och lade sej på bädden i sovrummet. Det var hon inte, men hon fick ligga där ett tag och vila sej. Förstår om hon blir tämligen less att jag håller på och håller på och håller på. Men nu är hon vacker som en dag. Igen. Som alltid. (Mobilbild)

Kommentarer

 1. Tosca har en arbetsam dag framför sig och vinner gör hon ju oavsett! Naturligtvs måste hon ta sig en tupplur mitt i kamningen! :D

  Vackert men blåsigt hade ni det verkligen på Klampen och den där skogsvägen.... Oj. Fast det är inte snällt av matte att låta den stackars svaga hunden dra den där grova tusenkilos-kättingen... ajaj.

  Vilken bra idé att låta brukshundklubben få extrapaketet med eksaker!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon blev så trött på mej, att jag aldrig blev färdig med frisyren... *S*

   Det fanns en tid då jag tiggde massor, massor med priser till den där brukshundklubben, så det sitter väl liksom kvar på nåt vis. Att jag försöker fixa när jag kan.

   Radera
 2. Oj! Vilka krafter som ska till för att förflytta de där bauta-isblocken!

  Din win-win-konstruktion var ju toppen - klurigt uträknat!

  Också Tosca då, klart att guldhunden kommer att va' vacker som en dag idag! Vi håller som vanligt tummarna. BIS om vi får bestämma! Idag ska det bli valpkurs här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste ha blåst ordentligt när de där isblocken hamnade så långt upp på land!

   Kul, kul, kul med valpkurs!

   Radera
 3. Jamen, ahmen, åhhh! Ville inte skriva grattis till det här inlägget men nu ger jag upp! Stort grattis till Toscas BIR! Så fin hon såg ut på bilderna. Hon borde ha sopat banan i BIG och BIS också men de begrep väl inte bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, gulliga du!
   Det tog tid. Var många bilder att gå igenom och så var jag tvungen att jobba klart först. Två timmar längre än normalt, för att jag hade bytt lite med en jobbarkompis redan igår, så jag alls skulle kunna komma iväg på nån utställning. Och sen måste jag ju såklart ut i skogen med Donnan innan jag kunde sätta mej vid nån dator. Men NU finns faktiskt ett bildrikt inlägg här ovan *ler'

   Radera

Skicka en kommentar