Bra början och perfekt slut... och allt däremellan!

Redan innan jag gick hem från jobbet fick jag veta att jag haft turen att vinna ett "leksakskitt" i en utlottning. Tjohej, vad kul! Och vad roligt för Tosca att få lite nya grejor nu igen. Makalöst vad det faktiskt går att vinna i en massa olika tävlingar! Fast, ärligt talat, det är en väldig väldig massa tävlingar som jag INTE vinner också... men eftersom det inte kostar nåt att delta, så gör ju inte det något alls.

Efter ett besök på bibblan och en tur till skogen med Tosca tyckte Sture att vi kunde äta indiskt till lunch. Vilken suveränt bra idé! Naanbröd, mmm... så gott!

Och detta, Mixed Thali, var minsann inte illa.

Mätta och glada åkte vi sen och fyllde på förråden med lite fil, diskmedel och andra små förnödenheter.

 Hittade den här lilla Snobben... och det är ju Tosca i ett nötskal. Precis på pricken! *S*

På kvällen traskade vi bort till den där lastbilsparkeringen och tränade lite framförgående. Det är svårt, men nån gång emellanåt verkar det som om hon ändå har förstått... nästan iallafall. Fria följet är finfint och fjärren (sitt, ligg bara) funkar på flera meters avstånd nu. Inkallning, läggande och ställande är sånt som hon gör av bara farten.

Rally... läste häromdagen att "snurren" i fortsättningsklassen kan utföras i alla tempon, det vill säga långsamt, normalt och språngmarsch... jisses?! Testade samma kväll att utföra den i språng och det var inga som helst problem(!) Tosca snurrar som en galning och skyndar sej för att hålla samma tempo som jag!!! Provade ett par gånger ikväll också och hon är heeeelt fenomenalt duktig. Vilken tjej, va?!

I övrigt tycker jag att vi har ganska god kläm på övriga moment i fortsättningen, men såklart finns det massor av detaljer att slipa på och inte minst säkerheten... att allt verkligen, verkligen sitter där med störning och så. Men duktig, det är hon.

Kommentarer

 1. Snart nöter jag ut "grattistangenterna" men grattis ändå!!! Vad du hittar tävlingar och vad du vinner!

  Tosca är sannerligen duktig och nog verkar Snobben-stripen beskriva henne - helt och fullt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad jag vinner! Men ärligt talat, det är väldigt många tävlingar som jag INTE vinner också. Just den här var ju lite kul, så får Tosca nya grejor. Hoppas att det är nåt hon gillar!

   Snobben var ju Tosca precis på pricken. Tjohoooo! liksom... *S*

   Radera
 2. Nej vetduvad...IGEN! GRATTIS!

  Indiskt är gott, Snobben speglar Tosca väl & Prinsessan är JÄTTEDUKTIG.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igen då... TACK!

   Indiskt är verkligen gott.

   Radera

Skicka en kommentar