Bakat och rallat

Förmiddagsprommis i Berga på isiga vägar. Det skulle kunna komma en häst eller människa så det fick bli en koppelpromenad. Lite trist, men jag vill inte riskera att skrämma nån travare i sken...

Bakade på eftermiddagen. Och dammsög huset, mycket välbehövligt. Fortsatte också kamningen av Tosca, men kom inte så långt med den nu heller.

På kvällen "rallade" vi i HundNöjen-s lokal. Vi var först på plats och jag kunde surt konstatera att jag tagit med kameran, fast utan minneskort. Så då fick det bli mobilbilder, då. Suck.

 För att få vara här inne när man löper måste man ha tikskydd på sej. Jag lånade ett av Vida, för jag har då aldrig någonsin använt nåt sånt på mina hundar. Tänkte att jag skulle sy ett åt Tosca, men jag måste ju ha nåt att "gå efter". Får se hur jag gör, tyckte inte att det här var så perfekt i passformen (men vad vet jag om det, har ju aldrig sett ett på nära håll förut). Tosca fick prova det på hemmaplan först och HON var då inte nöjd med passformen. Det gick varken att gå, sitta eller ligga med "trosa" på rumpan. Påstod hon.

Men väl på plats på träningen glömde(??) hon bort den och skötte sej fint. Krånglade dock lite vid "sitt framför". Det berodde inte på byxorna, utan på att det var trångt och momentet skulle (hade vi själva bestämt) utföras precis vid hörnet på en hundbur och intill publiken... det blev helt enkelt för stor störning = öva mera!

Några av kompisarna. Härlig fart i flatten till höger. Hon heter Nosa och är bara 1½ år gammal.

Kommentarer

 1. Semmeltårta denna gång! Å kärleksmums (har svårt för det namnet men kommer inte på det "riktiga" just nu) och bröd... "när ugnen ändå är varm"... Jag som tycker att jag utfört stordåd när jag gjort EN grej.
  Jaså, ingen bild på en förnedrad Tosca I Trosa?! :D Ankan löper också.
  Måste vara svår störning överhuvudtaget att träna i lokal, så Tosca är jätteduktig där också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet bara inte vad jag ska göra med den där kakan? Vickan & Co var här och fikade igårkväll, men den gick inte åt ändå. Äter ju inte sånt där själv, men hade lust att baka. Dumt av mej, egentligen.

   Nej, nu ska hon inte behöva ha trosor någe' mer, för det är två veckor till nästa träning och då är hon förhoppningsvis färdig med löpet. Det där med tikskydd är inte riktigt "min grej" och inte Toscas heller! *S*

   Trångt är det i den där lokalen och ja, hon gör det riktigt bra.

   Radera
 2. Klart att det är jobbigt att röra sig med trosor på - när man är van att va' helt naken... Duktigt att hon glömde bort brallorna på träningen.

  Ditt storbak ser så fantastiskt gott ut, jag fattar inte hur du kan låta bli att smaka själv av godsakerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir det brallor AV resten av löpet. Jag är inte mycket för sånt där... tror att det är bättre att det är så luftigt som möjligt. Tänk, vad det ska klia och bli varmt och äckligt?!

   Jag åt faktiskt en bit av semmeltårtan. Jodå. Det gjorde jag.

   Radera

Skicka en kommentar