Vackert väder och kalas

Blir så pigg och glad av all denna sol som lyser på oss nu i december! Fantastiskt att vara ute och skrutta i skogen. Barmark långa sträckor och sträv is på andra. Jodå, lite halt på vissa ställen, men inga problem att ta sej fram alls. Ljuvligt!

 Tosca nosar noga på nånting.

 Och här har en bäver varit i farten ganska nyligen. Inget som Tosca noterade alls, dock.

Hon var nämligen fullt upptagen med att motionera sej *S*


 Solen sken på Guld-Hunden...

 ... och här swischar hon förbi med en upphittad pinne. Åh! Vad vi hade trevligt tillsammans idag!

På kvällen var vi på kalas, minsann. Emil skulle uppvaktas på 17-årsdagen. Tänka sej, vad åren går! Vida och Tosca var glada att se varandra, såklart, men uppförde sej exemplariskt. Som på bilden, till exempel, när det bara ligger och vilar tillsammans. Väldigt rart.

Alfreds lillebror Harry, Emils lille kusin, var också på kalas.

 Skön liten filur, det där!

Bilderna ljuger lite, för han var inte jättenöjd hela tiden. En liten stund var han hungrig och det talade han om för alla som ville höra på, och alla andra också *S*

 Vida kom och berättade att hon hade hittat bollen...

 ... och sen blev det förstås lite brottingsmatch också. Men tyst och lite "lugnt" bus ändå. Sicka fina vovvar!

 Bollen har Vida lagt därborta under TV-bänken.

 Tuggar lite "fint" på varandra.

Här är kvällens huvudperson. Emil himself. Iklädd ganska nya glasögon, som han trivs med, samt födelsedagströja med specialtryck. Ser nöjd ut och verkade vara det också.

Kommentarer

 1. Vilken härlig dag! Här är det grått, blött och blåsigt. Imorgon kör vi upp till Enköping för att fira jul med familjen - men det ser inte ut att bli så mycket mera julväder där... Om jag inte är uppkopplad på ett tag så passar jag på att önska er en riktigt GOD JUL i Mellansjö!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en helt underbar dag i skogen! Jag tycker så mycket om att lufsa omkring och kunna ha Tosca helt lös och ledig och så gärna gå en runda, där man kommer RUNT och slipper vända och gå tillbaka. Så var det igår och det är en lisa för själen!

   Sen julbadade jag hunden på eftermiddagen, det tog ett par timmar med kamning, dusch, fön och mera borstning... så härligt att unna sej den tiden också mitt i jul"hetsen". Jag har noll julstämning i kroppen i år och skulle lätt kunna strunta i alltihop, men det går ju inte när vi ska vara flera i Mellansjö... jaja, det blir nog bra.

   GOD JUL till er alla!

   Radera
 2. Näeee!!! Ursäkta, men nu måste jag ta till ett turkiskt uttryck: det var som fan! Har Emil fyllt 17 år?!?!?!?! Hur gick det till? Grattis till honom och vilken fin bild du tog! Somliga passar verkligen i glasögon. Kul tryck på tröjan!

  Lille Lloyden har också blivit större. Så fort det går.... söt unge.

  Pälsarna är också söta ihop - tänk att de kan uppföra sig emellanåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättefin blev han i glasögon, och nöjd med att han ser så bra också. Perfekt.

   Tröjan blev bra och sicken tur att den passade också.

   Harry Lloyd Olle var INTE sådär glad hela kvällen, han var lite sur och hungrig också en stund. Men gullig är han ju. De blir absolut bättre ju äldre de bli, barnen *S*

   Och pälsarna... ja, där blev jag alldeles förvånad över hur söta de kunde vara bland allt folk, julgran, kakfat och "tusen ungar". För det var nämligen fyra riktigt små barn där också (förutom Harry, då), såna som sprang omkring och tjoade och lekte. Tosca är inte van vid sånt, men tog det med ro och var så snäll.

   Radera

Skicka en kommentar