Soluppgång igen

Först en bild på Qross från igår på utställningsträningen. Tror att han, 10 månader gammal, tyckte att det var en något långsam tillställning. Mest bara vänta och vänta... *S* Charmig som få är han. Och ja, det är den Qross som Tosca har busat med i skogen en gång. Hon var skeptisk då och lite skeptisk nu också. Han är stoooor (även om han nu enligt rasstandarden fortfarande fattas 2 cm på höjden)!

 Nuförtiden är dagarna så korta att det är lätt att hamna mitt i soluppgångarna. Här är den från idag.

 Ljungan i Kvissle. Vi väntade på att hussen skulle bli klar på vårdcentralen.

 "Vi" var naturligtvis Tosca och jag.

På tillbakavägen var Nolbykullen så vackert solbelyst.

Jag tycker att det naturliga ljuset är vackrare än det elektriska. Var ut till Birsta och skaffade lite orange(!) sytråd. Puh, hur mycket folk och bilar som är i farten nu.

På kvällen tittade vi in hos Erik och Inger, som hade en julklapp till Tosca. Ja, att de hade en julklapp visste vi förstås inte förrän vi kom dit. Tosca tackade så mycket genom att genast bita bort ett av tomtens ögon. Hm. Sen avslutade vi dagen med en tur i mörkret på Klampen. Pannlampan krånglar lite och jag börjar överväga att skaffa mej en ny. Det är liksom inte kul när den slocknar och man står där mitt i mörkret och ska försöka ta sej tillbaka. Särskilt inte när det är ishalt och man inte alls ser var man sätter fötterna.

Kommentarer

 1. Äsch och isch. Kommenterade på datorn men jag är utloggad från googlekontot av nån Huvvamejanledning...

  Fantastiska gryningsbilder, du! Roligt att Tosca fick ett så fint julkort med den bästa Kakan! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi. Julkortet fixade jag själv med bilden jag tog på Tosca och hennes julklapp och så en färdig ram från internet... vips, klart!

   Fånigt att den loggar ut dej sådär, Huan.

   Radera
  2. Ja... och hade ju mer att säga: du har ju mobilen- FÖR DEN ÄR VÄL ALLTID MED!!!!!!!!!!!! På den har du ficklampa. Eller? Annars lafdar du geeeeenast ner en sån app. Gör du. Basta!

   Radera
  3. Jo, jag har mobilen med mej utifall att jag skulle ramla och bryta benet eller nåt. Men den är ju "ny" (bara ett par år eller nåt sånt) och därför har jag inte hunnit leta reda på ficklampsknappen ännu... sorry. Ska göra det vilket år som helst.

   Radera
 2. Vilka solupgångar!

  Julkortet blev jättefint, vilken fin tomte - om än enögd... Tosca kan hon ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så vackert det är nu, den här tiden på året! För solen går ju upp, och ner. Även om det är lite kort tid emellan de där två tillfällena, kan jag tycka *S*

   Lite otacksamt var det allt, att bita sönder den på en gång, sådär.

   Radera

Skicka en kommentar