Nu är glada julen slut, slut, slut...

Annandag Jul. Sista juldagen. UT med granen! Klädde av den i morse och kastade raskt ut den med god hjälp av Sture. Fram med dammsugaren och bort med alla granbarr och hundhår på golvet, Skönt! Jag är inte mycket för just julgran, jag... 

Förmiddagsprommisen företogs vid en något tidigare tidpunkt än de senaste dagarna. Solen håller på att kämpa sej upp över skogskanten.

Tosca-Kakan får leka med sej själv idag. Vida åkte ju (om än motvilligt) hem igår, hon. Även vi packade ihop och åkte hem.

Beställde en kam från Eurogroom före jul. Den hade landat i brevlådan redan i fredags och med i brevet fanns en liten julklapp till hunden. En tuggrulle. Tosca blev helt olycklig, för hon ville faktiskt bara gå ut och gräva ner den i trädgården, men det fick hon inte. Hon vankade omkring med tugget i munnen på det här viset hur länge som helst, innan hon hittade nåt ställe här inne som hon kunde lägga den på (jag vet inte om det blev bakom soffan eller I densamma innan hon funderat klart).

Men HUR får hon plats med hela rullen inne i munnen på det här viset? Visst, ganska lång näsa har hon, men ändå...??!

 Så här lång är rullen, nämligen...(!!!).

Nu blir det nog lite lugnt här ett par dagar. Kanhända att jag ger nåt litet livstecken ifrån mej på FB istället.

Kommentarer

 1. Jaha, du! Men glöm inte att du skriver så himla massor trevligare detaljer här. Läser ju på Fb också men... det är inte ens jämförbart.
  Tosca vet hur man ska förvara go'ben hon!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggen ska vara roligare.

   Radera
  2. Åh, det var inte meningen att låta så grinig! Fb är rolig att läsa också, med alla briardfantaster, bara det att jag gillar längre texter om Tosca, den fantastiska. Skyller oförskämdheten på Ankan, haha!

   Radera
  3. Du var varken oförskämd eller grinig. Jag var kortfattad för att jag bara har mobilen att skriva på och det är lite besvärligt, tycker jag.

   Radera
 2. Ta du dig en välförtjänt ledighet! God fortsättning till er alla.

  Tosca/Vida i kombination är ju helt underbara - nästan grymt att skilja dem åt! Ha det fint med din långnäsa och övriga familjen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det blir inget långt avbrott. Hemma igen imorgon.

   Och ja, det gör lite ont i hjärtat att se dem skiljas. Hundar ska ha vänner, helst hela tiden. Tror jag.

   Radera

Skicka en kommentar