Neeeeeej! Det är INTE Tosca!

Nope. Det är inte Tosca med papiljotter! Det är en reklambild för Jennys Hund och Katt SPA. Saken är den att jag har vunnit en tävling på Facebook nu igen. Priset är ett bad för hunden med efterföljande vattenmassage! Och det vore ju käckt att få hunden badad, men det här hund-SPA-t ligger i Valbo och dit är det jättelångt, så jag får nog fortsätta bada Tosca här hemma i källaren.

Som tur är känner jag ju Bibbi, som inte bor alls långt från Jennys... och när jag frågade så fick jag gärna ge bort vinsten i julklapp. Så nu blir det schnauzern Märta som kommer att få sej ett gratisbad. Hurra, vad bra!

Mobilbild på Sundsvallsbron vid kvällens lilla rastning på hemväg från sta'n. Strax efteråt bestämde jag mej för att Tosca skulle få springa lös på Ungdomsfältet. Trots att det faktiskt kan komma både folk och hundar där... modigt av mej. Hon sprang lite lagom, hade lite lagom koll på mej och kom när jag visslade. Bra tjej! Innan jag kopplade henne igen tränade vi följsamhet kanske en halv minut eller så. Det är de små, små stunderna som gör det! Eller??

Kommentarer

 1. En vinstmaskin är du! Så fint att Märta kunde utnyttja priset (undrar om hon kommer att tycka detsamma....) :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galet vilken tur jag har nästan hela tiden (fast det är rätt många tävlingar som jag INTE vinner också. Nu på sistone har jag INTE vunnit vetevärmare i velour, hotellövernattningar, fruktkorgar, saccosäckar och en hel massa annat som jag inte ens kommer ihåg). Men ett hundbad var en trevlig vinst, särskilt som jag fick lov att ge bort den! Märta blir möjligen inte helt nöjd, men hon blir säkert ren o fin!

   Hoppas att allt är som det ska hos dej idag!!!! Tänker så på er!

   Radera
  2. Glömde ju: åh, så duktig Tosca var där på planen, trots att andra hundar och folk kunde dyka upp!

   Radera
  3. De KUNDE dyka upp, ja. Men det gjorde de inte, så det var ju ingen stor prestation, egentligen. Fast alla gånger saker och ting går bra, så befästs just det beteende lite, lite mer och jag glädjer mej åt alla små framsteg. Bara att jag vågade släppa henne där innebär att jag nog litar alltmer på henne (analyserar mej själv *S*).

   Radera
 2. Där fick vi nästa tillfälle att säga Grattis! Vilken bra vinst & så söt Tosca skulle va i papiljotter! Duktiga flickan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Synd att hund-SPA-t var så långt bort, annars hade Tosca fått nyttja vinsten själv *ler* Fast utan papiljotter, tror jag *S*

   Radera

Skicka en kommentar