Hemma

Urkassa mobilbilder idag. Och underlaget i skogen var lika kasst, det. Även om det nu inte syns på just de här bilderna. Men till allra största delen var det isbana idag. Överallt. Och det som såg ut som snö, det var is, det också. Glashalt med andra ord.

Tosca hade inga problem med underlaget. Inte jag heller, just här, men mest gick jag med myrsteg och spände mej och försökte låta bli att ramla och slå ihjäl mej. Det fick till följd att min redan res-stela kropp fick ännu mera ont... inget vidare alls.

Men det var ändå härligt att få vara där i skogen tillsammans med Tosca. Hon var glad och pigg och busig. Alldeles underbar, med andra ord *ler*

Ingen av oss använder den här skrangliga bron, det har jag skrivit om tidigare. Tosca är redan över på andra sidan. Jag kliver på så sakteliga.

På eftermiddagen åker vi och "storhandlar" inför nyårshelgen. De flestas kundvagnar är mer än överfulla med allehanda matvaror. Vi köper det här. Jo, en stor-franska(!) Icke hembakat bröd?! Jag försvarar mej med att det ska bli en liten smörgåstårta.

Annars ägnar vi oss åt en ny liten övning som syftar till bättre bakdelskontroll, jag syr lite vantar och i övrigt gör vi mest ingenting denna torsdag.

Kommentarer

 1. Ja, halkigt underlag är ingen höjdare alls, fy vad man måste spänna sig. Förstår att de 100 bilmilen inte förbättrade saken...
  Det blir som vanligt överdådigt, det du trollar fram på en spik. De "fulla kundvagnarna" skulle bli bleka av avundsjuka om de visste.
  Hur går den där nya övningen till, @cornelia.inspiratör?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag har letat efter en film på övningen. En film som inte ligger i nån sluten grupp på FB. Men jag hittar ingen. Det går iallafall ut på att hunden ska backa upp och ställa baktassarna på en bok, som ligger vid en vägg. När den har förstått grejen lägger man på en bok till. Och en till. Och en till. Sen tar man bort(!) böckerna och hunden backar upp med tassarna mot väggen... i en sorts handstående.

   Har sett flera filmer med små hundar som gör detta utan några som helst problem. Vet inte riktigt om det funkar med större djur, men det borde det väl göra. Fast Tosca är fortfarande tämligen omedveten om var hon har sina bakfötter nånstans *S*

   Radera
  2. Tack. Så bra beskrivet så. :)

   Radera
 2. Ja! Den nya övningen vill vi läsa mer om! Någon gång i framtiden kanske vi kan träna på "bakdelskontroll" ;-) även om det för tillfället känns avlägset... vi tränar mest på att använda pirayatänderna på ett konstruktivt sätt :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänder ska man använda att äta med. Eller möjligen tugga på pinnar med... men jag förstår EXAKT vad du menar!

   Läs mitt svar ovan, ang bakdelskontrollen.

   Gott nytt år!

   Radera

Skicka en kommentar