Hemma

När jag kom hem från jobbet var Tosca smått galen *S* Ville GÖRA nåt! Vad som helst! Så vi tog en promenad i hemmaskogen och där kunde hon vara lös och springa av sej lite. Här på bilderna försöker hon dock att rulla sej. Hon är inte särskilt bra på det där, men övar... *fniss*

På hemväg.

Slut på bröd i frysen och vi vill ju ha frukost imorgon... alltså bara att sätta igång att baka. Kummingifflar. Doftar gott.

Och nån sorts frallor med solrosfrön på. Linfrön inuti (jo, jag vet, de är minsann giftiga nuförtiden, men jag äter ändå upp de vi har).

Puh. Frukosten räddad.

Kommentarer

 1. Skönt att matte är hemma igen, tycker Tosca och rullar sig dagen till ära - fortfarande som Baloo, dock! Haha, hon är så söt.
  Underbara bröd du har bakat - mina ser minsann aldrig så perfekta ut...
  Här hemma råder panik och katastrof efter att jag tvättat telefonen i 60° ett par timmar... tyckte att den var så smutsig... ;) Nu måste jag skaffa en ny och det är så förskräckligt hemskt, sist var 2010 och jag kommer inte ihåg någonting och det blir så besvärligt att ladda ner allt det nödvändiga. Inte ett dugg roligt någonstans. Grattis på mig! :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är heeeelt talanglös på att rulla sej. Nu kom hon inte ens över på rygg. Lade bara ner huvudet och gled omkring lite på skarsnön med ansiktet före *ha ha ha* Men ja, hon är hur söt som helst! *S*

   Tvätta mobilen? Inte listigt alls. Otur faktiskt. Har du kollat med hemförsäkringen, kanske kan du få ett litet bidrag där. Fast antagligen inte när den var så gammal och så självrisk på det, då... men fråga, vetja! Ibland har man bättre försäkrat än man kan ana.

   Radera
 2. Haha, Baloo-charmen sitter i! Faktiskt så kör vår lilla en sån där "ansiktet före-torka skägget" manöver - och det ser lite dråpligt ut med den här lilla miniatyren.

  Frukostbröden ser fantastiska ut! Kan riktigt känna doften...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flisa är supersöt! Jag tror inte att Tosca torkar skägget, jag tror att hon hittar nån doft som hon vill kleta in i pälsen... *S* Tacksam så länge det inte är nåt riktigt "klet"!

   Bröden smakade finemang!

   Radera
 3. Äh, äh och äh! Hade kommenterat, ju! Men... nu är jag ifånefierad och ska lära mih min HuaHua i långsam takt! Tills dess får du hålla mig uppdaterad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din HuaHua? Vad kan det va för nåt? Jag har en Samsung, jag.

   Radera
 4. Ifåne-BEFRIAD slulle det stå, dårå....

  SvaraRadera
 5. En HuaHua är en... hm... måste titta efter... en Huawei...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det inte var en Chi-Hua-Hua. Då hade jag blivit lite nervös för att du tappat förståndet alldeles *S*

   Radera

Skicka en kommentar