Hejdå Askersund!

Började dagen med att titta ut genom fönstret och jodå, där står den kvar. Bilen. Det var ju bra.

Mycket vackert där på morgonkvisten.

Sommartid ligger det tydligen en låååång rad fritidsbåtar där vid å-kanten. Säkert väldigt fint.

Frukosten var riktigt fin, den också. Brödet var inte dagsfärskt, men annars var allt till belåtenhet. Otroligt trivsam miljö, verkligen hög mysfaktor! Av tjejen som serverade densamma fick vi veta att vi var det ena paret av två, som bodde på stället just denna natt. Tänka sej, att hon var tvungen att plocka fram hela den här frukosten för bara fyra personer... jag kände mej lite som en VIP, faktiskt.

 Så var det då dags att med den här ratten styra sej hem genom Sverige, vilket vi också gjorde. Gick alldeles utmärkt bra och bilen skötte sej helt utan anmärkning.

Väl hemma levererade Bästa Hundvakterna en glad Tosca-Kaka, som dock haft det jättebra medan vi varit borta. De tyckte att hon varit såååå trevlig, precis som vanligt. Några problem hade det förstås inte heller varit, förutom att hon inte ville äta frukost (och helst inte kliva upp heller, den sjusovaren). Men hon äter inte gärna frukost hemma heller nuförtiden, så det var inget konstigt med det.

Kommentarer

 1. Vilka makalöst vackra gryningsbilder från Askersund och wow, vilken frukost! Lyckad på alla sätt blev er "lilla" utflykt! Och Tosca hade det bra hos era Bästa Hundvakter, härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en utflykt, det *S* Att Tosca hade det bra under tiden kändes verkligen fint, men oj! Som jag saknar henne när hon inte är med! Varje gång man stannar och det INTE finns nån hund i bakluckan att ta ut och rasta... såååå konstigt!!

   Radera
 2. Vilken lyckad utflykt - och vilket lyckat resultat, en riktig lyxbil!

  Kan dock föreställa mig lyckan att få hämta din bästa vän igen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar