Håhåjaja

Tredje torsdagen i RAD som jag ska på jobb. Det har varit två utbildningsdagar och idag ett möte. Alltså, jag jobbar inte på torsdagar!!! Suck.

Tidig morgonpromenad på Klampen, så Tosca får springa lite innan jag ska iväg. Vackert morgonljus var det iallafall.

 Efter mötet kändes det väl fortfarande som "suck".

Medan Sture besöker nån tar Tosca och jag en promenad i sta'n. Nyttigt. Men vad sjutton gör hon med svansen?! *S*

 Julköttbullar. Goda. Provade tillsammans med potatismos och rödbetssallad.

 Bästa nosen får sniffa lite efter eukalyptusdoft.

Började med plastburkarna. Nemas problemas. Plötsligt har Tosca bestämt sej för att göra litegrann som Anns Ada, fast inte lika fantastiskt snyggt och tydligt som hon förstås. Ada nosar och när hon hittar så lyfter hon blicken och fullkomligt hypnotiserar sin människa. Det finns inte en chans i världen att missa en sån markering.

Tosca gjorde något litegrann i samma stil. Nosade reda på doften och tittade sen på mej(!). Det är ju inte det mest ultimata önskvärdaste (ja, jag vet, fel svenska där) markeringssätt man kan ha. Men det funkar bra.

Äggkartongerna stod såklart inte sådär nära varandra, men jag glömde fota. Och den som doftade hade jag redan slängt i öppna spisen också *S*

Till sist körde vi glasburkarna också.

Det här tog inte lång stund och Tosca hade nog mer än gärna jobbat lite mer, det tror jag.

Kommentarer

 1. Så jobbigt att inte få vara ledig när man ÄR det! Men gryningsbilden är fantastisk! Dock inte snällt att amputera Tosca-fanan bara sådär! ;)

  Nosövningarna gick ju fantastiskt bra, hon är ju så duktig, den där julkakan.

  Själv ägnar jag mig åt projekt Hua. Kommer inte åt mitt wifi som är låst och innan dess kan jag inte ta hem behövliga nödvändigheter för jag vill inte slösa bort den lilla gigabytta jag har på telefonen. Fånen, datorn och ipaden anslöt automatiskt men... jaja - det ordnar sig väl det också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det är jobbigt med nya tekniska grejor. Du hittar säkert nån inställning nånstans, som gör att den här också ansluter sej automatiskt.

   Jobbet är lite jobbigt öht just nu. Även om utbildningarna varit bra.

   Radera

Skicka en kommentar