Dårar finns det gott om...

Bland det första jag fick mej "till livs" idag är att någon tokig person varit ute i skogen i Bosvedjan (där Alfred och Emil o Johan med familjer bor) och sågat i träd, så som på bilden. Alltså livsfarligt att ge sej ut, för rätt som det är knäcks ett träd i skallen på en(!). Man kan ju fundera på hur folk tänker..??? Eller kanske INTE tänker...?!

Tur att vi inte bor där i Bosvedjan. Här i Njurunda står träden oskadda och fina och ramlar inte i skallen på oss när vi går förbi. Men broddar hade kanske inte varit så dumt idag. Tosca ser lite ut som om hon är på sniskan. Jag halkade också omkring där ute på kanten, för broddar hade jag ju såklart inte dragit på mej.

Här har vi kommit fram till ingången till Berget. Hela berget här kring brukshundklubben är ju som en schweizerost, ungefär. Fullt med håligheter. Alltså gamla försvarsutrymmen, förråd och jag vet inte allt. Här gick man in en gång i tiden. Tosca inspekterar.

Det var inte överallt det var som spolad hockeyrink, här och där var det väldigt fin barmark som man kunde rusa fram på i lite snabbare takt.

Och finfina pinnar var det gott om också.

Bara mobilen med idag.


På eftermiddagen gick vi längs Ljungan på Svartvikssidan. Och här, på "rätt sida sta'n", här sågar vi av träden ordentligt när vi väl sågar. Det är smartare än att lämna dem stående (apropå bilden längst upp).

Så är det dags för årets sista hundtillställning för vår del. Vår brukshundklubb arrangerar inoff utställning och eftersom anmälningsavgifterna går direkt till "oss själva" så har jag anmält. Och då måste ju hunden "fixas" lite... puh.

 Vacker som en dag är hon!

Från bror Clinton (som blir vårt "motstånd" imorgon), eller snarare hans matte Anna, kom detta fina collage tillsammans med en "lycka till"-hälsning. Jo, det kan nog behövas, för just Clinton är ju det tuffast tänkbara motstånd man kan ha bland briarder. Stiligare kille får man leta länge efter. Så... vi ska ha en riktigt trevlig dag, bara. Helt utan några förhoppningar om framskjutna placeringar och sånt. Men det var ju heller inte det viktiga, det viktiga var att anmälningsavgiften går till klubben *ler*

Kommentarer

 1. Den som gjort detta med träden känner sig nog mäkta nöjd - för frisk är "den" inte. Såg på din fb-sida att det tagits tag i åtminstone. Marodören hittar man nog inte, som vanligt.

  Halt och glatt hade ni det idag!

  Vilken fin present du fick av Clintons matte! Sämre än BIM kan ju inte Tosca bli på papper och finast är hon ju oavsett. Hon har dessutom en charm som överstiger allt. Skulle Clinton vinna så är han värd det, så vacker som han är och han är ju självaste brorsan så det blir rätt hur det än blir! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska så självklart att Clinton vinner och jodå, Tosca kan ju bli utan HP, då blir hon "inte ens" BIM. Men vem bryr sej om sånt, egentligen? Hon ÄR ju finast ändå. Best In Show i mina ögon. Både innan, under och efter utställningen *S*

   Galna trädmarodörer, det där. Helt obegripligt hur de bär sej åt.

   Radera
 2. Knäppgökar! Så himla sjukt... Med träden alltså.

  Då håller vi tummarna för din vackra hund idag, både hon och brorsan är värda att vinna! "Mysutställning" är en social höjdare - träningsmässigt alltså. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen. Helt sjukt med träden.

   Tack för de hållna tummarna. De gjorde susen! Mysutställning var det verkligen.

   Radera

Skicka en kommentar