Vart tar dagarna vägen?!

Idag har tiden bara sprungit iväg. Jag har sytt lite barnvantar och vi har varit iväg och handlat toapapper (spännande, eller hur? *S*). Givetvis har Tosca varit ute också, men det är ju bara det vanliga.

Lagade korvgryta till middag och snodde undan en bit att använda som belöning när vi jobbade lite med "runda hushållspappersrullehållaren" där i köket medan maten puttrade på spisen.

Tja... och det är väl allt som hänt idag. Ungefär inget, alltså. Eller jo, jag var ju in och klippte mej också. Men ändå. Helt ointressant dag.

Kommentarer

 1. Men se där! Hon har visst fattat!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njaaeee... det vill jag nog inte påstå. Man kan luras rätt bra med bilder *S*

   Radera
 2. Det var väl en väldigt innehållsrik dag - tycker vi som är pensionärer... ;-)Vi tycker det blir stressigt att boka mer än en aktivitet/dag. Haha, vi brukade skratta åt min mamma som sa: "Nej, herregud: den veckan ska jag både besiktiga bilen o gå till frissan" - nu är vi där själva... Så vänta du bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är också pensionärer, iallafall en av oss och den andra (jag) jobbar inte värst mycket heller. Så jodå, det tog heeeeela dagen att göra i stort sett ingenting *ler*

   Radera

Skicka en kommentar