På väg...

Idag har vi varit "på väg" mest hela dagen. Självklart en rejäl morgonprommis hemikring innan vi gav oss av, men sen bara kortare rastningar under dagen. Här vid Lomtjärn, åt det soliga hållet.

 Och åt skuggsidan.

 Tosca med Snygga Rumpan på bryggan.

Vänd på dej så vi får se ditt vackra ansikte också *ler*

Tja... sen fortsatte färden lite hit och dit och med besvärligheter här och där. Lunch i Bräcke som ett trevligt avbrott och rastning vid Gimån på eftermiddagen, men då var kameran inte med.

Till sist landade vi i Mellansjö, en god stund efter mörkrets inbrott. Men med pannlampa på gick det utmärkt att traska ut på udden ändå och Tosca fick springa precis som hon ville. Och det ville hon! *S*

Det som var mest intressant här i helgen, nämligen blodiga älgspår neröver mot sjön, det brydde sej Tosca inte ett dugg om idag. Toppen! Så bra. Viltspår är inget vi har sysslat med hittills och jag är inte helt säker på om jag vill prova på det heller. Tycker att det är bäst om hon struntar i allt vad vilt heter och istället håller sej i närheten av mej. Så tänker jag.

Kommentarer

 1. Åh! På första bilden trodde jag att jag hade hamnat i Utrikesstan! Konglodesh, t ex! ;) Härliga färger!

  Hoppas det besvärliga gick att lösa.

  Stackars älg. Tänker också så med viltspår, rätt eller fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konglodesh?! Ja, dit kunde vi varit på väg, ju, men så var det bara gamla vanliga "pannkaksstället", som Emil kallar det där vid Lomtjärn. Men inte ens pannkakor hade vi med oss som matsäck idag.

   Det besvärliga löstes, men andra bekymmer uppstod istället. Det är bra, som du säger, då har vi lite att syssla med. Fast i det här fallet hade jag varit gladare om de nya problemen alls inte hade blivit. Nåja. Det blir nog bra i slutänden ändå.

   Ja, den där älgen är det nog synd om. Hasse fotade älgspåren på isen i helgen. Och bredvid älgen hade någon med typ tassar sprungit. Så kanhända att den var jagad av något också. Och blödde gjorde den helt uppenbarligen, för då var det mycket snö och lätt att se det röda...

   Radera
 2. Besvärligheter är besvärligt... Hoppas det löser sig. I proportion till vad den stackars älgen råkat ut för är det kanske inte sååå illa?! ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar