En gammal bild och två dåliga

 Först en bild från Timrå i lördags. Vida och Tosca säger hej till varandra efter lydnadstävlingen. Emil och jag hade (helt oberoende av varandra) matchat våra kläder för dagen *S*

Idag är vi i Mellansjö och här är det, som synes, lite mera snö. Ett par - tre minusgrader är det också. Och mörkt. Jättemörkt. Därför ville kameran använda blixten...

... och att fota något i rörelse var inte att tänka på. Här lufsar Tosca väldigt långsamt mot mej och det gick ju inget vidare att fota alls.

Annars är det mysigt här i Mellansjö, som vanligt. Fjorton grader varmt inomhus när vi kom, men nu är det riktigt skönt. Vi ska mysa ett par dagar, har vi tänkt.

Kommentarer

 1. Ha det så mysigt, då! Fast kallt är det hos er, -7° skrev du på facebook. Va!!!! Och att du vunnit igen, en skidresa. Alltså! Och fått ett foto med hos SKK. Igen!!! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. -10 har det varit som värst inatt. Brrr!

   Och tack för grattis och påminnelse om vinsterna. Klart att jag skulle skrivit om det här också. Gjorde ett eget litet inlägg här ovan. Helt otroligt är vad det är!

   Radera
 2. Fina är ni - i era färgmatchade outfits...

  Mys på ni i kylan och mörkret, här ska vi skörda oliver i solskenet :-) (Som vi skickar till press och får tillbaka i form av himmelskt god olivolja)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket snygga och matchiga var vi! *S*

   Skörda oliver i solskenet, jo jag tackar jag! Låter som en trivsam sysselsättning till skillnad från att dra på långkallingarna för att gå ut med voffisen.

   Radera
 3. Glömde fotovinsten, fantastiskt! (såväl bild som pris) GRATTIS!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar