Drömmer lite

Idag fyller Tosca 19 månader och jag tänker lite bakåt... hittar den här bilden från förra året denna dag. Tosca med en rejäl isbit. Hon är sej lik, gillar fortfarande att krossa is på vattenpölar och sen tugga i sej den. Isen, alltså.

Har inga bilder från idag så jag återanvänder en ett år gammal sån igen, då.., och vi har kört ett litet lydnadspass på en parkering utanför en större matbutik i Birsta. Hon är ju så störd av bilar, så det är lika bra att ta tag i det och försöka göra nåt åt det. Hon var duktig! Vi höll inte på så länge, men koncentrationen var helt okej den stund vi jobbade.

Var också tillbaka till XXL Sport, där jag ju köpte nya, varma vinterdojjor för bara ett litet tag sedan. Idag gick de ut med reklam där de sålde samma skor för 350 pengar mindre än jag betalade. Prisgaranti har de och den gäller i 30 dagar från inköpsdatum, så jag galopperade raskt tillbaka och fick igen mellanskillnaden. Så ska det vara. Inget tjafs, inga diskussioner alls. Bra.

 Drömmer lite om varmare breddgrader...

 Kanske Bulgarien nästa år?

Kommentarer

 1. Haha, så söt med isbiten! Kalle blev så ledsen när han inte fick ta med in en stor snöboll härförleden...

  Jo, minsann, Tosca var duktig redan för ett år sedan.

  De dyra Sorelkängorna blev ju väldigt billiga efterhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt nöjd med priset på kängorna.
   Tosca äter upp isen innan hon hinner in. Kan ju vara därför hon inte dricker så mycket vatten..?!

   Radera
 2. Visst kan det vara det! Sen får hon ju blötfoder, dessutom. Troja var en hund som drack sparsamt, men gammal blev hon ju ändå!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar