Höstdagjämning med två hundar i huset

Det är mycket trevligt att ha två hundar i huset. Ännu trevligare hade det varit om hund nummer två hade tyckt att det var okej att sova här också och låtit bli att vandra omkring hela natten. Stackars Vida kunde inte riktigt komma till ro och med det var det ju inte så många andra heller som fick sova nåt vida-re.

Nåja, det ordnar väl sej med det.

Frukosten slank ner som bara hejsan hoppsan idag. Tosca brukar jag få truga ordentligt och före 9-halv 10 vill hon inte äta. Idag tuggade hon i sej fortare än kvickt, annars kanske Vida hade fått för sej att äta upp hennes mat. Hemska tanke. Och klockan... ja, den var kanske 7 eller så *S* Lite konkurrens skadar inte.

Sen vilade de en stund på maten, men så körde de igång att busa. Och busa inomhus tycker jag inte är nån bra idé, så vi drog iväg till skogen.

Det gick undan, kan jag tala om och bildkvaliteten är usel, men man ser iallafall hur fantastiskt kul de hade.

 Två fina tjejrumpor.

 Ett stycke golden retriever på tillväxt. Här har hon ställt sej själv.

Slut på prommisen. Jag gick strax under fyra kilometer... men hundarna sprang väldigt, väldigt mycket längre än så och i ett mycket högre tempo, så de var ganska nöjda. Tosca hade väl fortfarande en del ork kvar, men Vida var lite matt.

Golden med låååång tunga och ler-fräknar i hela ansiktet. Tror att hon var tämligen nöjd med sin förmiddag.

Vill också visa Johans äppelträd. Det som Tosca skalade barken av och som hon också tuggat av ett antal grenar ifrån... det har fått stå kvar ändå och så här ser det ut nu. Många äpplen har redan ramlat av, men några sitter kvar och är så vackra, så vackra!

Tillägg: Nu har jag haft tur i en utlottning på facebook IGEN!!! Det här ursnygga påslakansetet skickas till mej. Det är garnfärgat och kostar, enligt uppgift, 695 kronor. Såna dyra sängkläder har jag inga...

Men det är till en enkelsäng. Och vi har ju dubbeltäcke. Så kanske kan jag sprätta upp det lite försiktigt och sy en enfärgad baksida på det. Så kan vi använda det iallafall?!

Kommentarer

 1. De där två! Häääärliga bilder. Vida kanske har vant sig vid att sova i sängen? ;)
  Johans äpplen ser smaskigt goda ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Vida sover i sängen, men hon provade inte det heller. Hoppas att det blir bättre för henne inatt.

   Johans äpplen är sååå vackra, men han har smakat dem och säger att de är sura. Jag tror inte att de är riktigt färdiga, även om en hel del har trillat av redan.

   Radera

Skicka en kommentar