Trevlig tisdag

Dagen börjar med att jag kan konstatera att Tosca är utvald bland en mängd inskickade fina hundbilder och får dekorera TuggMästaren.se-s kampanjtidning den här veckan: http://ipaper.ipapercms.dk/Tuggmastaren/Kampanjmenyv33/  Man får bläddra fram en bit för att hitta uppslaget här ovan.

Trevligt! Men de rackarna har spegelvänt min bild. 

På kvällen traskar vi ut till klubben, där jag tänker mej att göra en platsliggning. För tisdag är ju träningskväll, fast när vi kommer fram så står det inte en endaste liten bil på parkeringen?! Hm. Var är alla människor idag då?

Jo, det lilla gäng som var där hade alla tagit med sej bilarna och åkt ner till stora plan och där hölls man och tränade. Och snälla som de är, mina klubbkompisar, så blev det en platsliggning med Tosca som en av deltagarna. Hon låg lugnt och fint med tungspetsen mellan framtänderna, precis som hon brukar. 10 poäng i Gullighet! *S*

 Tja.. sen traskade vi helt sonika hem igen. Fick kliva över två såna här stackare längs vägen.

Beundrade solnedgången över Klampen också innan vi kom hem. Vackert. Och en ganska varm och skön kväll.

Och så till sist: HURRA! Här äter Tosca sin middag. Hon har inte ätit något alls sedan igår morse och då var det nästan tvångsmatning. Igårkväll lät jag maten stå framme en kvart och erbjöd henne den två gånger under den tiden. Hon ville inte ha. Hon fick samma portion i morse. Ville inte ha.

Men ikväll passade det. Äntligen. Troligtvis är det väl hormoner som spökar i lilla kroppen och löp på gång och det kan ju påverka aptiten. Men även om jag anar vad det beror på så vill jag såklart helst att hon äter!

Kommentarer

 1. Vad roligt att Tosca fick vara med - härlig bild på henne i punkfrisyren och även Vida är ju där på ett hörn. Kanske beställningen blev lite billigare?

  Kul att Tosca fick vara med, tänk vad duktig hon är, inte det minsta tossig då!

  Bra att hon ville äta i kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma dag som jag fick mitt paket gick de ut med 50 kr rabatt till facebookföljare. Men det var ju så dags då. Inte ett öre fick jag, men lite roligt ändå att Tosca fick vara med. Och Vida också, faktiskt! Det är bilden från hjortronmyren, när vi inte hittade några hjortron men hundarna hade kul iallafall!

   Och ja, hon är helt lugn och fin när hon ligger platsliggning. Märkligt *S*

   Och ja igen. Riktigt bra att hon fick i sej lite mat. Sen ville hon å andra sidan inte kissa på kvällsrundan, fastän jag gick och gick och gick. Nix, då ville hon bara busa och tugga pinnar och bita mej i armarna(!). Hon hade ju kunnat vara lite trött efter prommisen till klubben fram och tillbaka + träning. Det blir ändå 8 km att gå... men icke denna hund. Trött?? Nope! Bara på morgonen ibland *ler*

   Radera
 2. Hm, menar på platsliggningen i det andra fallet!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar