Regn, bröd och hopp

Ösregn hela förmiddagen, det ingick inte alls i mina planer för den här fredagen. Jag fick helt enkelt planera om.

Fyrtioåtta såna här små bullar med skållat grahamsmjöl och russin bakade jag. Smakade gott till blomkålssoppan vi åt till lunch. Och så finns det ju massor kvar att äta nån annan gång.

Vill man vara ensam är brukshundklubben en regnig fredagseftermiddag ett hett tips. Nu var det inte det som var huvudsyftet med dagens prommis hit, utan jag ville träna lite hopp. Och det måste man ju göra någonstans där det finns ett hinder, såklart. (mobilbild)

Hoppet fungerade perfekt bra! Jätteduktig var hon, den söta lilla Tosca-Kakan. Gillar den här bilden!

Fin och duktig här med. Inte bara hoppet funkade bra, vi körde lydnadsettan rakt igenom och hade det varit "på riktigt" hade vi fått betyg på allt, det är jag helt säker på. Hon är inte klar för några nior och tior, men betyg räcker det till. Gott så!

 Självklart ägnade vi oss åt lek och bus också.

 För det viktigaste av allt är att ha roligt!

Fast det kan vara bra att påminna sej om att man är Nummer Ett också, så ingen glömmer bort det. Allra minst Tosca själv! *S*

Kommentarer

 1. Tänk, att hon är så duktig redan! Verkligen en härlig hoppbild, såklart att hon är Nummer Ett!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det ju inte så att lydnadsettan är så särskilt avancerat. Gå, stå, ligga, hålla en apportbock i fem(!) sekunder och hoppa över ett hinder. Inga cirkuskonster, precis *S* Men jo, såklart att jag tycker att hon är duktig! Roligt har vi och Nummer Ett är hon.

   Och idag, Hillevi, ska jag jobba... min motivation är inte på topp, men det går säkert, när jag väl är där.

   Radera
  2. Det gläder mig för det betyder att allt är förhållandevis bäst!

   Radera
  3. Så kan man förstås se det. Men det ska bli fint att få komma hem imorgon. Verkligen!

   Radera
 2. Tosca-kakan behöver nog inte påminnas om att hon är nr 1...i hennes värld existerar inget annat. Härligt med hundar som lyser så av självförtroende!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har naturligtvis rätt i det, Cecilia. Hon är fullt medveten om att hela världen, inklusive Solen själv, kretsar kring just henne *ler*

   Radera

Skicka en kommentar