På hemmaplan

Idag har vi varit ute och shoppat lite. Stolpar. Stängselnät har vi köpt tidigare. Så nu är det bara att fara till Mellansjö och börja stängsla in tomten där. Det kommer att bli SÅÅÅÅ bra!

Det blev lite blommor och jord också, så nu är det lite fint här hemma. Och Tosca blev jättejätteglad för de tomma krukorna. Hon bara älskar blomkrukor av plast. Hon snodde dem allihop, allteftersom jag plockade ur blommorna, och spred ut dem över hela gräsmattan. Tuggade på dem också, såklart. Hon är rolig, hon.

På kvällen blev det lite nosework-övningar inomhus och så en tur till klubben.

 I skogen där mötte vi tre personer, utan hund.

Tosca fick träna på att sitta stilla och fint bredvid stigen och vänta medan de gick förbi. Det är minsann inte helt lätt för en fortfarande ganska liten (hon är ju bara 14 månader) tjej, som gillar folk!

Just när vi kom ut på plan från skogen ovanför, så fick vi syn på en grävling som stod där och glodde på oss. Jodå, Tosca tyckte att den var superintressant! Själv hann jag inte få fram kameran innan den försvann in i det höga gräset och var borta, så jag lånar den här bilden.

Men alltså.... vad sysslar jag med här då?? Börjar gå när hunden sitter och tittar åt ett helt annat håll (dock inte på nån grävling). Jag tar med den här bilden som ett riktigt avskräckande exempel på hur det absolut inte ska se ut. Och drar på mej skämsmössan och skärper till mej till en annan gång.

Jo, men vi kan ju lite bättre.

Tosca är duktig, men hon kändes lite loj och lite seg och oengagerad emellanåt. Jag har ju gått och väntat på hennes första löp rätt länge nu och möjligen trott att det varit på gång också, men inget har hänt. Kanske är det ändå det som spökar i kroppen och gör att hon är lite trög. Jag skyller på det. Praktiskt att ha en tik. Man kan alltid skylla på kommande löp, mitt i löp, efter löp... snart löp igen! *S*

 Hon kan sitta kvar och vänta också, medan jag går och hämtar nåt jag behöver. Duktig tjej!

Kommentarer

 1. Gick de i skogen utan hund?! Bra onödigt... :D

  Bra att stängsla i Mellansjö innan nya grannarna, så att det inte blir bråttom-bråttom. Hoppas ändå att det är vänligt hundfolk som kommer att flytta in.

  Tosca ser nybadad och kammad ut - kanske pga av allt kompistuggande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att stängsla för de grannar som bor där nu, faktiskt. Och nån försäljning är inte i sikte i sommar i allafall, som det verkar. Men skulle vara skönt att kunna ha hund(ar) lösa hemma, utan att behöva hålla koll på dem exakt hela tiden.

   Tosca var inte nykammad på bilderna, men jag tog ett tag på kvällen. Hujedamej hur ihoptovad hon var, ända in på skinnet. Riktigt färdig blev jag inte, utan får fortsätta jobbet idag. Tur att det är Tosca som tuggar mest och inte Vida, då hade jag nog varit tvungen att klippa ner henne! *S*

   Radera
 2. Åh vad proffsiga ni ser ut! Ha en skön - om än fullspäckad - helg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar