Foto-vinst en vanlig söndag

Bläddrar i dagens Sundsvalls Tidning och hittar denna sida. WOW! Mitt foto av Johan och Vida är veckans vinnare av två trisslotter! Så jättejätteroligt!

En lång och lugn förmiddagspromenad i hemmaskogen blir det sedan. Tosca gjorde illa ena baktassen igår när vi var och badade. Det blödde rejält och hon har haft en strumpa på sej inatt för att inte slicka på såret. Här har hon faktiskt en liten grå fleecesko, men det syns inte på bilden. Jag tycker att vi behöver skydda tassen lite, men hon verkar inte ha ont alls.

När vi har ätit lunch på altanen tycker jag att Tosca kan följa med in, men det vill hon inte. Hon vet att hon kan slinka ut på baksidan istället, hon behöver inte alls vara inomhus. Men NÄ! Hon vill inte. Hon vill att jag kommer och kliar henne på magen istället.

Jag får klia hur mycket jag vill, säger hon tydligt med hela kroppen och vältrar sej bara runt litegrann när jag tar i henne, petar på henne... sådär som skulle fått vilken hund som helst att sprätta upp och följa med. Men inte den häringa Kakan. Hon gör preciiiiis som hon själv vill. Och jag kan inte låta bli att skratta åt henne, för hon är ju helt enkelt den roligaste lilla hund man kan ha!

Kommentarer

 1. Den härliga bilden kan jag ju gratulera till en gång till! Fast via mobilen - här åskar det lika långvarigt utdraget som igår och allt annat är urkopplat.
  Bra med skyddad tass, högsommarvärmen är inte att leka med och Ankan är fortfarande irriterad på frambenet efter rakning (för blodprov förra veckan). Hoppas på lite svalare innan hon opereras den 3/8.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller tummarna för precis lagom väder när det är dags!

   Radera
  2. Och tack för grattis, såklart!

   Radera

Skicka en kommentar