Klent med bilder idag

Idag har jag inte fotat nåt alls. På eftermiddagen träffade Tosca på en riktigt otrevlig hund för första gången i sitt liv. Inget vidare. Den tänkte verkligen äta upp henne, fastän hon inte hade gjort nåt alls för att förtjäna det. Hon blev en aning förvirrad och osäker på hur hon skulle hantera det hela, men hon svarade inte upp och gick emot.

På kvällen var det så fruktansvärt myggigt att vi helt enkelt var tvungna att springa ifrån svärmarna. Efteråt tog jag bilden ovan. Det ser ut som om jag försöker strypa min stackars hund, men så var det inte.

Jag var definitivt den tröttare av oss två iallafall *S*

Strax innan vi var hemma mötte vi Selma som skulle ut på kvällsprommis, hon också. Selma är 11, tror jag, och en något mindre lekfull individ än Tosca *ler* Som synes på denna enda mobilbild så försöker den lurviga få igång lite lek medan den lilla svarta totalt ignorerar sånt "trams". Ja, de är då söta, de små liven!

Jag är glad att Tosca inte kopplade ihop eftermiddagens erfarenheter med den där andra hunden med detta hundmöte, utan var sitt gamla vanliga jag igen.

Kommentarer

 1. Skulle just skriva din sista mening innan jag läst klart den. Ja, det var verkligen skönt att Tosca inte blev osäker med andra hundar efter ett möte med en aggressiv hund. Var den lös?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den var lös. Och så tyckte ägarna att jag kunde släppa Tosca också... och jag tänkte att det är bättre med två lösa hundar än en av dem i koppel... idiotiskt av mej, men jag kunde väl aldrig tro att de skulle komma med ett sånt förslag om deras hund inte är snäll??? Men jo, det kunde de. Och sen hade de allehanda förklaringar till varför den var som den var, hade blivit påhoppad som valp osv. Ja, men då kanske man inte ska utsätta andras hundar för ungefär samma sak, eller???

   Jag klandrar mej själv, såklart, men kunde ju inte veta (eller ens ana) att den skulle vara sådär. Nåja, det gick "bra", hon blev ju inte biten eller så, men skrämd. De andra kunde iaf kalla tillbaka sin arga hund, alltid något.

   Radera
 2. Skönt att det gick bra! Bra att veta - för förr eller senare hamnar man mest troligt i den här situationen... Man häpnar över hur lite ansvar/hänsyn vissa tar! Men Tosca är stabil - väldigt bra att hon inte "svarade". Drömhunden, stark, trygg, snäll och stabil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, nog är det så att man rätt som det är råkar ut för en eller annan hund som inte är genomsnäll. Dock har Tosca inte löpt ännu(!), så man vet ju aldrig riktigt hur hon kommer att bli som "vuxen". Hoppas att hon behåller sitt goa fina lynne!

   Radera

Skicka en kommentar