Premiär

Första cykelturen för i år. Jo, jag har varit lite lat, men det blir nog ändring på det nu. Det är ju trevligt att cykla! Och Alfred uppskattar att åka i kärran.

Vi tar en tur till macken i Kvissle, där vi köper varm korv till lunch. Gott, gott. Och ketchupen får man pumpa ut själv... oj, vad mycket ketchup det blev på Alfreds korv! *S*

 Alfreds mamma är frisör. Alfred har talang för yrket, han också. Han friserade sej själv för ett tag sedan. Mamman hörde hur han körde el-tandborste i badrummet... trodde hon... det var en klippmaskin! *S*

Mitt på Harabergsbron måste vi stanna för att Alfred ska dricka litegrann. Och kärran guppar och skumpar ganska mycket, så det är bäst att stå stilla.

Jag trodde faktiskt att benen skulle vara segare på hemvägen, då det är en hel del uppför, men det gick förvånansvärt bra. Som Johan brukar säga: Det är bara att växla ner och trampa på!

På kvällen vill Alfred verkligen hälsa på och se sin nya lillebror, som han kallar för Lloyd. Jo, för det tycker Alfred att han ska heta, men storsint som han är så meddelar han också att "man får kalla honom för vad man vill, det får man".

Jag skickade med honom lillkameran och här är en bild som en sköterska har tagit av den numera lite utökade familjen. Lillebror skulle kommit till midsommar eller så, så nu väntar en ganska lång sjukhusvistelse, men allt ser ut att gå fint.

Medan Alfred är på sjukhuset hinner Tosca och jag gå två varv på Ryggissspåret, som ligger alldeles intill. Vi hade nog hunnit ytterligare ett varv, men jag visste ju inte när han tänkte vara klar med sitt besök, så vi väntade en stund i bilen också.

Här kommer han, glad och nöjd!

Kommentarer

  1. Men, se där! Missade detta inlägg. Alfred kan vara stolt över sin yttepyttiga brorsa "Lloyd".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är han verkligen, mycket mycket stolt! Och han var inte så stor själv, när han föddes (7 veckor för tidigt) men växte ju på sej och blev alldeles stor och perfekt.

      Radera

Skicka en kommentar