Morgonprommis

 Alltså... jag tycker att hon är så galet fin, den här Kakan!

 Lite bekymmer med en bråkig pinne...

... den är så bångstyrig och vill inte riktigt som Tosca vill.

Suck. Dagens "skörd" av fästingar. Bläh. Två av dem hade hunnit bita sej fast, trots Bravecto och trots att jag kollar så fort jag kommer hem. Tosca är en fästingmagnet, det är hon.

Kommentarer

 1. Ja, en fästingmagnet är hon nu när otygen hittat upp till er. Men, som jag förstår det (trots skrämselpropaganda när man googlar) hinner inget farligt som borrelia mm ta sig in. Stendöda är även de nyss fastbitna fästingarna. Även jag har plockat bort några såna i år.
  Visst är hon finfin, din guldstråle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Redan förra sommaren var hon ju poppis bland de små kryen. Då vågade jag bara Frontline. De här löskrypande är snabba, minsann, men jag fångar dem, jag.

   Radera
 2. Äckligt! Men vad gör man inte... Här räcker det inte med Bravecto, schnauzerflickorna måste skyddas även mot fjärilsmyggan + ett eller annat otyg som jag inte ens vet namnet på. Vi kör med giftiga halsband, av två onda ting får man ju välja det minst onda... Men det är otäckt med alla dessa giftiga preparat - som till slut hamnar i naturen på ett eller annat vis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt i allt du säger och på nåt vis kan man ju då ändå glädja sej åt att vi "bara" har fästingar här i norr...

   Radera

Skicka en kommentar