Fredag den 13:e

En alldeles vanlig fredag, då absolut inget dåligt hände. Här är vi på "sandlådevägen" och Tosca är på väg rätt in i kameran (som vanligt).


 Ett vattenfyllt dike... ja, allt är precis som vanligt.

Ibland ser hon lite knasig ut *S*

Nån kilometer senare mötte vi en farbror. Tosca var fortfarande lös och sprang före mej fram till farbrorn. Nästan! Hon stannade en bit ifrån, blev lite osäker på sej själv, gjorde ett par lekinviter och skällde lite uppfordrande.

Som tur var var farbrorn av den vänligare sorten, så vi slog följe hela vägen tillbaka (vi mötte honom just där vi skulle vända). Tosca blev överlycklig och kutade omkring värre än vanligt (jo, det är sant) och eftersom han hade arbetshandskar på sej så ville hon gärna dra av honom dem en och annan gång. För arbetshandskar är ju världens roligaste leksak, om du frågar Tosca *S*

Men hur som helst, så blev det ett jättebra möte, där farbrorn liksom inte gjorde någonting alls och Tosca inte behövde "göra" något, hon heller. Vi bara promenerade tillsammans och det blev ingen "affär" av något slag (jag fick såklart säga åt henne att låta bli handskarna, men annars allt bara toppen). Himla bra träning.

Och på tal om träning, så blev det en kvällstur till klubben, där vi promenerade mera och körde ett litet kort lydnadspass. Såååå superduktig var hon! Jo, för idag var vi alldeles ensamma där och då är det ju så mycket lättare att koncentrera sej *ler* Bästa, bästa Tosca-Kakan!

Kommentarer

  1. Så bra dere møtte en så hyggelig og hundevennlig mann. Det er ikke alltid man komme opp i en slik situasjon. Ser i hvert fall ut som Tosca har stor koset seg i dag.

    SvaraRadera
  2. Härligt när ett möte blir så bra!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar