En dag i köket och en kväll på klubben

En dag i köket började med att jag gräddade kalljäst deg som stått i kylen över natten och fick jättegoda frukostbröd. När ugnen ändå var varm (som min mamma brukar säga) blev det mera bröd, två brieostpajer och en kycklinggratäng. Av purjoblasten som blev över från pajerna kokade jag soppa tillsammans med vanlig lök och potatis. Gott, gott, gott!

Kammade Tosca på eftermiddagen och sen tog vi oss en promenad ut till klubben. Den här lilla gynnaren skulle Tosca gärna velat hälsa lite närmare på. Det fick hon inte.

Idag började vi med platsliggning och tandvisning. Inte vidare smart. Jag bör verkligen greja med lite andra saker innan vi går in för ett gruppmoment såhär. Särskilt om "tävlingsledaren", i det här fallet instruktören, tänker stå och prata en del innan något händer... Tosca taggade upp och provade lite utav varje, som brukar generera belöning. Som till exempel att ligga, sitta och till och med skälla(!). Ingetdera var önskvärt just då.

När det väl blev platsliggning var hon dock lugn och trygg och jätteduktig.

 Vida och Tosca med tillhörande tvåbeningar.

Efteråt fick våra hundar busa lite. De hittade ett härligt dike fullt med brunt och lerigt vatten... och hade ingen lust alls att åka hem! *S*

Kommentarer