13 månader

Idag traskade vi bort till oljehamnen för lite bus och bad i regnet. Vi har inte, som många andra i det här landet just nu, tillstymmelse till sommarväder. Idag var det inte ens tvåsiffrigt på termometern. Brrr! Vatten på objektivet fick jag också.

Snabb är hon, den lilla rackaren... här har hon just sprungit förbi och lämnat efter sej en massa vattendroppar i luften. Och vatten på objektivet hade jag, som sagt var... 

 - Titta matte, jag har hittat en pantburk till dej!

Och sen fyndar hon en foppatoffel, vilket är ren och skär lycka. Hemma får man nämligen inte leka med några foppatofflor (fast det gör hon ändå, och tuggar sönder remmarna... hmm...).

Man kan bada med foppa också.

 Och ha alldeles fantastiskt kul!

Militära lämningar. Jag tror iallafall att det är det det är, det här. Det finns en hel del värn och sånt ute på Klampen och även här längs med "yttersta kanten" på Essvikshalvön.

På den här bilden är det just Klampen som syns till höger. Och efter ett sista litet bad blev det koppel på och promenad hem igen.

Kommentarer

 1. Nä, så roligt är det inte med regn, fast mycket välbehövligt. Duktig Tosca som hittar pant åt matte. Fast allra roligast ärr foppatofflor - i alla väder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det blött så det räcker. Så det så.
   En egen, alldeles tillåten foppatoffel var toppenkul, meddelar Tosca! Fast sen lämnade hon kvar den ändå... kanske finns den där nästa gång vi kommer dit. Ny lycka! *S*

   Radera

Skicka en kommentar