Tosca hittar en glasflaska i diket...

Tosca... är en mycket påhittig ung dam.
Idag var vi först ute på prommis på Klampenborg i en och en halv timme. Det hände en del där och man skulle ju kunna tänka sej att hon var nöjd med att bara promenera raka vägen hem sen... Men NÄÄÄ! Inte Tosca, inte. För det första ville hon absolut plaska fram i det vattenfyllda diket och inte alls gå på vägen. Det fick hon, för jag är ju en snäll matte. Sen hittade hon en glasflaska som hon ville ta med sej. Det fick hon också... det är ju roligt med en hund som apporterar nästan vad som helst. Det ska uppmuntras, tycker jag.
Men SEN! kom hon på att om hon gick litegrann upp i slänten på andra sidan så kunde hon ju släppa nämnda glasflaska, så rullade den ner i diket igen, så att hon kunde plocka upp den, kliva upp i slänten och sen släppa ner den igen... och igen... och igen...
Hon är UPHN = Underhållning På Hög Nivå!

Kommentarer

 1. En MYCKET påhittig Kaka! På gott mer än på ont och fläskfilé får nog vara framöver när du nu kom på henne så precis!
  Tänk att hitta och ha så roligt med en glasflaska!

  Tycker nog att hon är UPS! jag, underhållning på supernivå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker så mycket om alla hennes sköna påhitt och jag får väl skylla mej själv litegrann, när jag lämnar köttet sådär utan uppsikt.

   Glasflaskan var superkul, sa Tosca. Och det var faktiskt den andra hon hittade. På vägen till Klampen bar hon en stor, grön vinflaska en bra bit. Tok-fian!

   Radera

Skicka en kommentar