Påskdagen

 - Idag är jag lite dålig, men om jag bara får köra lite skoter blir jag säkert bättre! meddelade Alfred vid frukosten idag. Såklart att han fick köra lite skoter, men sen orkade han verkligen inget mer. Stackar'n, han blir nog sjuk. Sov hela dagen och orkade inte gå själv ut till bilen, när det var dags för honom och pappa Olle att åka hem.

 Kvar finns ett par andra, som inte är orkeslösa alls... *S*

 Galna, glada hundar.

 Tosca och Vida.

 Tuggar på varandra mest hela tiden. När de inte springer fort, fort, förstås.

Vi gick över isen hem. Ser härligare ut än det i verkligheten var. Ganska blåsigt och rättså blött i skoterspåren. Än en gång konstaterade jag att jag bör skaffa mej ett par nya kängor. De gamla jag har fastnar inte bara ihop titt som tätt (så att jag står på öronen och gör illa mej), de är inte heller vattentäta längre. Gore-texet har uppenbarligen blivit utslitet. Nä, så fort jag orkar ska jag ta och prova mej till ett par nya. Det är bara så jobbigt att prova skor... och svårt att hitta några som känns sköna från första stund. Och det måste de göra, för annars funkar de inte med mina fötter.

Goa rester från igår till middag, spel och kortspel, mys på hög nivå.

Och Emil och Hasse gav sej ut på geocachingäventyr, som slutade med att de fick ringa efter bärgare... en bärgare som råkade skada bakluckan på deras bil riktigt rejält under arbetet... Ingen ofarlig hobby, det där *ler*

Kommentarer

 1. Stackars Alfred! Men som vanligt har han klokskaper att komma med...

  På andra bilden fick jag titta länge innan jag fick ihop det med Vidas ben, haha! Otrolig fart på de där två och jag förstår att det krävs en del hårt pälsarbete sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt i det... pälsvården efteråt är rätt krävande. Men det är det värt när man ser hur roligt de har tillsammans, de små brudarna!

   Alfred är makalös med sina kommentarer. Jag frågade honom igår om hans påskhare brukar komma med små lappar och ledtrådar (jag gör alltid skattjakt till påskäggen, som inte innehåller godis utan annat trevligt, som fröpåsar och sånt... *S*).
   Blixtsnabbt kom svaret:
   - Nej, han bara levererar dem!

   "Levererar" är det ett ord som 5-åringar använder spontant? Ja, tydligen. Eller åtminstone den här femåringen... *S*

   Radera
 2. Stackars liten Alfred - han ser verkligen ynklig ut!

  Dom där andra två ser inte speciellt ynkliga ut... härliga bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han var rätt eländig, men vi har fått rapporter om att han idag är piggelin igen. Så skönt!

   De andra två har energi i kubik och skulle de se ut som Alfred på den där bilden, skulle jag bli ordentligt orolig.

   Radera

Skicka en kommentar