Måndag

Jobberi, jobbera... och så ett möte inklämt mitt i mina dygn också... hej å hå. Och jag som behöver baka bröd. Nåja, man kan allt man vill, så det blir bröd på eftermiddagen. Och hundprommis medan degarna jäser.

Här ovan är det de där vanliga som heter "Grov hönökaka" men som inte alls smakar hönökaka, vilket är bra, eftersom jag inte är så förtjust i just det. De här är kryddade med pomeransskal också.

De här grova tekakorna, även de med grahamsmjöl (och råg- och vetemjöl) är nog mina favoriter just nu. Riktigt goda och för ovanlighetens skull bakade på mjölk också. Vanligtvis använder jag vatten som degspad.

När brödet är klart är det dags för mera hundprommis. Sture är borta på egna äventyr så vi tar fötterna ner till Klampen (närmaste "säkra" ställe att släppa Tosca lös på just nu). Ingen kamera är med, för det snöar och ljuset är minimalt. Men när vi kommer ner till vattnet, så måste jag ändå försöka få en bild med mobilen. För VAR är alla isflaken som låg här igår???

Har de smält eller flutit bort??? Jag vet inte, jag.

Annars pysslar vi med pälsen idag. Det är otroligt hur den tovar ihop när jag inte är hemma och fixar med den "hela tiden". Men det blir bättre så småningom, det blir det.

Kommentarer

 1. Bröden ser i vanlig ordning underbart goda ut. Mums.
  De fina flaken... de måste väl ha smält, ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det var ju bara nollgradigt, ungefär, hela tiden... förstår inte hur de kunde smälta bort iallafall?!

   Radera

Skicka en kommentar