Glad i grindar

På förmiddagen åker vi till "Sandlådan", som naturligtvis är snötäckt just nu, men Tosca hade vansinnigt kul ändå.

Hit gick vi och en vacker dag ska vi ta reda på vart man kommer om man fortsätter hit eller dit. Men idag vände vi och gick tillbaka.

Eller... gick och gick... en av oss sprang mest hela tiden. På bilden ser det kanske ut som om hon står stilla, men det gör hon inte, hon är i full galopp fast har just landat med framtassarna. Kolla in de härliga öronen!

 Busade med en grankotte en stund...

... för att sedan byta ut kotten mot rejälare doningar.

Hem och käkade lite lunch och sen iväg till Kovland, där Anders visade sej vara hur vig som helst. Han hjälpte oss att montera de begagnade grindar jag kommit över på en annons på Blocket. Hurra!

 Medan Anders skruvade var det en stelbent cane corso som inspekterade en liten, liten briardflicka...

 ... som så gärna skulle vilja leka.

 Så väldigt, väldigt gärna! Men tant Tess var något svårflirtad.

 Men lite spring lyckades Tosca locka till sej iallafall.

Fast Tosca sprang förstås mycket längre än Tess, som höll sej i bakgrunden och såg ut att tycka att den där lurviga var bra fjantig *S*

JAG är supermeganöjd med grindarna. Vad Tosca tycker... hmm... vet inte riktigt.

På hemvägen åkte vi in och köpte en biltvätt... fast när vi kom ut såg kön ut såhär och den rörde sej inte en millimeter framåt. Så till sist gav vi upp och åkte hem. Tvättbiljetten gäller till 1 september och innan dess hinner vi nog tvätta bilen? Vi tar det helt enkelt en annan gång, när inte "alla andra" också vill tvätta samtidigt.

Kommentarer

 1. Så bra med grindarna!
  Jösses, är Tosca lika stor som Tess, nu???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så jättejättebra med grindarna! Mellanvägg kommer på söndag. Kan ju vara bra om man vill packa saker på ena sidan och hunden på den andra. Eller skjutsa två hundar som inte ska tugga på varandra hela tiden... *S*

   Nej, Tosca är inte lika stor som Tess. Bilderna ljuger och Tosca är mest päls. Vet inte vad Tess kan väga? 50-60 kg? Tosca är ca 62 cm hög och väger 29½ kg.

   Radera

Skicka en kommentar